Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 20:36 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da ALES heyecanı

Kastamonu’da Akademik İşçi ve Lisansüstü Eğitim Giriş İmtihanı, adayların büyük heyecanı ile başladı.

Kastamonu’da Akademik İşçi ve Lisansüstü Eğitim Giriş İmtihanı – 2 (ALES) için adaylar imtihana girecekleri okulda yoğunluk oluşturdu. Saat 10.15’te başlayan ALES için adaylar sabah saatlerinden itibaren imtihana girecekleri okulun önünde yoğunluk oluşturdu. Üst aramaları ve evrak denetimleri yapılan adaylar, imtihan binasına alındı. Saat 10.00’da okul kapıları kapatıldı. Büyük heyecan yaşayan adaylar, 2,5 saat sürecek imtihanda ter dökmeye başladı.

Yüksek lisans eğitimi alabilmek için imtihana girdiğini söyleyen Halil İbrahim Akdağ, “Bu sene lisans eğitimim sona eriyor. Seneye yüksek lisans yapabilmek için kendimi denemek istedim. Bu sebeple imtihana gireceğim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta sehirlerarasi terminalde heyelan RbPDPp5W
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta şehirlerarası terminalde heyelan

Zonguldak’ta 100. Yıl Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde heyelan meydana geldi. Ağaç ve toprak yığını terminal iç yolunu ulaşıma kapattı. Heyelanın ardından ekipler temizlik çalışması başlattı.

Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Zonguldak Belediyesi 100. Yıl Terminali’nde öğlen saatlerinde heyelan meydana geldi. Terminalin istinat duvarının üst tarafındaki alandan kopan ağaç ve toprak yığınları heyelana sebep oldu.

Terminalin iç yolunu kapatan heyelan sebebiyle can ve mal kaybı yaşanmazken ekipler temizlik çalışması başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin