Kastamonu’nun Cide ilçesinde polis takımlarınca yapılan operasyonda, 9 yıl 10 gün mahpus cezası bulunan firari hükümlü, yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca yapılan operasyonda, tehdit ve hakaret kabahatinden 9 ay 10 gün mutlaklaşmış mahpus cezası bulunan firari hükümlü yakalandı. Hükümlü, emniyetteki süreçlerinin akabinde tutuklandı.


Kastamonu’da 9 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Kanyon Köprü geçici olarak ulaşıma kapatılacak
5000 Evler Kanyon Köprü üzerinde kapsamlı bir bakım, onarım ve tadilat çalışması başlatılıyor.
Güvenli ve konforlu ulaşım standartlarının artırılması amacıyla yapılacak çalışmalar kapsamında köprünün yarından itibaren geçici süreyle trafiğe kapatılacağı bildirildi.
Yetkililer, çalışma süresince trafik akışında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için vatandaşların alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiğini belirtti.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından köprünün yeniden hizmete açılması planlanıyor. Vatandaşlara gösterilecek anlayış için teşekkür edildi.

