KASTAMONU ’da ormanlık alanda bilinmeyen nedenle çıkan yangında, 5 hektarlık orman arazisi zarar gördü. Kastamonu’nun Toklutepe mevkisinde henüz belirlenemeyen nedenle ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Arazinin engebeli olması sebebiyle arazöz ve itfaiye araçlarının yangın yerine ulaşamaması yangının daha da büyümesine neden oldu. Su ile ormanlık alandaki yangına müdahale edemeyen ekipler, insan gücüyle yangını kontrol altına almaya çalıştı.
Yangına kürek, kazma ve çevredeki çalılarla müdahale ederek söndürmeye çalışan ekipler, aynı zamanda zehirlenme tehlikesi de geçirdi.Yoğun duman ve alevler arasında itfaiye ve arazözlerin müdahale etmesiyle, yangını kontrol altına aldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, yaklaşık üç saatlik bir mücadelenin ardından söndürülebildi.


367
Kastamonu’da 5 Hektarlık Ormanlık Alan Yandı
284
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.


