Reklam
Reklam
kastamonuda 5 bin adet doldurulmus makaron ele gecirildi nWpAEJUH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da 5 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi

Kastamonu’da polis gruplarınca yapılan çalışma sonucu çok sayıda gümrük kaçağı sigara ve doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) gruplarınca vilayet merkezinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalarda 315 paket gümrük kaçağı sigara, 5 bin adet doldurulmuş makaron ile 3 adet elektronik sigara ele geçirildi.

Yakalanan 2 kuşkulu şahıs hakkında süreçlere başlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
6e85d4ea 08c3 44bd 8c7a a575937404fb
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Mayıs, 2026 15:23 tarihinde yayınlandı
0

CEP YAKAN ETİKETLER

Karabük’te pazara çıkan vatandaşın filesi bu hafta da cep yaktı. Karabük Cuma Pazarı’nda sebze ve meyve fiyatları özellikle emekli vatandaşların bütçesini zorladı. Tezgâhlarda domatesin kilosu 130 ila 200 lira arasında değişirken, barbunya 400 liraya kadar çıkarak pazarın en pahalı ürünlerinden biri oldu.

Pazardaki güncel fiyatlar şöyle şekillendi:

  • Domates: 130-200 TL
  • Barbunya: 350-400 TL
  • C.biber: 40 TL
  • Kiraz: 150 TL
  • Erik: 100 TL
  • Dolmalık biber: 200 TL
  • Bezelye: 200 TL
  • Fasulye: 150 TL
  • Yeni dünya: 100 TL
  • Çilek: 170 TL
  • Elma: 60 TL
  • Muz: 120 TL
  • Karpuz: 80 TL
  • Kayısı : 75 TL

Pazarcı esnafı ise pazarda kalabalık olmasına rağmen alışverişin eskiye göre oldukça düşük olduğunu söylüyor. Özellikle emekli vatandaşların pazara geldiğini belirten esnaf, alım gücündeki düşüşe dikkat çekerek “Yoğunluk var ama alışveriş yok” yorumunda bulundu.

Domates fiyatlarındaki yükselişin temel nedeninin ürünün halen “telde domates” olması olduğu ifade edilirken, halde fiyatların da yüksek seyrettiği belirtildi. Esnaf, önümüzdeki 15-20 gün içerisinde piyasaya daha fazla ürün girmesiyle birlikte özellikle domates ve biber fiyatlarında gerileme bekliyor.

Yeni sezon ürünü olan barbunya ise henüz pazara yeni indiği için yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor. Pazarcılar, arz arttıkça fiyatların bir miktar aşağı çekilebileceğini düşünüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin