Kastamonu’da polis gruplarınca yapılan çalışma sonucu çok sayıda gümrük kaçağı sigara ve doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) gruplarınca vilayet merkezinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalarda 315 paket gümrük kaçağı sigara, 5 bin adet doldurulmuş makaron ile 3 adet elektronik sigara ele geçirildi.
Yakalanan 2 kuşkulu şahıs hakkında süreçlere başlandı.


Kastamonu’da 5 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

