Kastamonu’da 46 kök kenevir ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2023 10:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 46 kök kenevir ele geçirildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir evde yapılan aramalarda 46 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde B.A. isimli şahsın Tosya ilçesindeki ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 46 kök Hint keneviri, 6,38 gram esrar, 0,25 gram kenevir tohumu, 2,4 gram zıvana ele geçirildi.
Olayla ilgili B.A. isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
puan degil
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Nisan, 2026 16:49 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu, Anlamlı Maçta Sahadan Mağlup Ayrıldı

Karabük İdman Yurdu, Nesine 3. Lig’de sahasında Pazarspor ile karşı karşıya geldi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazandı.

Karşılaşmanın tek golü henüz maçın başında geldi. Pazarspor, 4. dakikada Aziz Demir’in kaydettiği golle öne geçerken, kalan dakikalarda skor değişmedi ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Öte yandan mücadele, sadece skoruyla değil anlamlı bir dayanışma örneğiyle de dikkat çekti. Karabük İdman Yurdu yönetimi, maçın bilet gelirlerini 17 yaşındaki kanser hastası bir genç kıza bağışladı. Bu anlamlı destek, tribünlerde duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Sahada alınan mağlubiyete rağmen, kulübün sergilediği bu sosyal sorumluluk örneği kamuoyunda takdir topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin