Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ekim, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da 4 iş yerini kurşunlayan şahıslar polisten kaçamadı: 9 tutuklama

Kastamonu’da 4 iş yerini kurşunlayan şahıslar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 11 şahıstan 9’u tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu il merkezinde farklı tarihlerde iş yerlerinin kurşunlanması üzerine Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçtir. 18 Ekim’de Halil Rıfat Paşa Caddesi’nde bir iş yerinin, 20 Ekim’de Alpaslan Türkeş Bulvarı’nda iki iş yerinin, 22 Ekim’de Eski Belediye Caddesi ve Akmescit Mahallesi’ndeki iki farklı iş yeri olmak üzere dört farklı iş yerinin kurşunlanması ile ilgili ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, olayların faillerinin kimlikleri tespit edildi.

Ekipler tarafından düzenlenen operasyonda M.C.G., O.G., U.T., P.S., Y.İ.Ç., M.M.H., E.Ş., S.G., M.G., F.K. ve K.H. isimli 11 şahıs gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 28 adet fişek ve 4 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.C.G., O.G., U.T., P.S., Y.İ.Ç., M.M.H., E.Ş., S.G. ve M.G. ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ suçlaması ile tutuklanırken, F.K. ve K.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin