blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da 2024 yılında 6 bin 192 konut satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan datalara nazaran, Kastamonu’da, 2024 yılında 6 bin 192 konut satışı gerçekleşti.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 yılı konut satış istatistiklerini açıkladı. TÜİK Başkanlığı tarafından verilen bilgiye nazaran, Kastamonu genelinde 2024 yılında, erkekler yüzde 60,4 hisse ile 3 bin 737, bayanlar ise yüzde 35,3 hisse ile 2 bin 187 konut sahibi olurken, yüzde 1,7 hisse ile 107 konut ortaklar tarafından satın alındı. 2024 yılında Kastamonu’da toplam konut satış sayısı geçen yıla nazaran yüzde 23,6 artarak 6 bin 192 adet oldu. İpotekli konut satışları geçen yıla nazaran yüzde 36,1 azalarak 500 adet olurken, öteki konut satışları yüzde 34,7 artarak 5 bin 692 adet olarak kayıtlara geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gümüşhane’de köye inen ayılar böyle görüntülendi

Gümüşhane’de gündüz saatlerinde kırsalda yürüyen, gece ise araç farlarından kaçarak gözden kaybolan ayılar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Yaz mevsimiyle birlikte tabiatta yiyecek arayışına giren ayılar, Gümüşhane’nin merkez ilçesine bağlı Karamustafa ve Kaletaş köylerine indi. Gündüz çekilen imgelerde ayıların dağlık alanda dolaştığı görüldü. Gece saatlerinde ise ayılar köy yolu üzerinde ilerleyen aracın farlarını görünce panikle kaçıştı. O anlar araç içinden kaydedilen imgelere yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin