Reklam
Reklam

Kastamonu’da 195 köyün yolu ulaşıma kapandı

kastamonuda 195 koyun yolu ulasima kapandi Q3sEaKTm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da tesirli olan kar yağışı sebebiyle 195 köyün yolu ulaşıma kapandı. Takımlar köy yollarının ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

Kastamonu’da iki gündür tesirli olan kar yağışı sebebiyle Abana ilçesinde 6, Azdavay ilçesinde 14, Bozkurt ilçesinde 23, Cide ilçesinde 14, Çatalzeytin ilçesinde 23, Devrekani ilçesinde 8, Doğanyurt ilçesinde 10, İnebolu ilçesinde 51, Küre ilçesinde 32, Pınarbaşı ilçesinde 1 ve Şenpazar ilçesinde 13 olmak üzere toplam 195 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar yağışının önümüzdeki günlerde tesirini iç kesitlerde de arttırması beklenirken, Kastamonu Vilayet Özel Yönetimi grupları kapanan köy yollarını ulaşıma açabilmek için çalışmalarını aralıksız sürüyor.

Kastamonu’da 6 ilçede taşımalı eğitime 1 gün orta verildi

Kastamonu’da tesirli olan kar yağışı sebebiyle İnebolu ve Doğanyurt ilçelerinde tüm kademelerde, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Cide ve Şenpazar ilçelerinde ise taşımalı eğitime bugün orta verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te asfalt sezonu başladı

karabukte asfalt sezonu basladi FMp8yrSf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi tarafından 2026 yılı asfalt sezonunun startı Ovacık ilçesinde düzenlenen programla verildi.

Ovacık’ta gerçekleştirilen asfalt serim programına Ovacık Kaymakamı Öznur Güler Kıyak, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Genel Meclis üyeleri, kurum müdürleri, köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programda, 2026 yılı asfalt sezonu kapsamında yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi verilirken, kırsal bölgelerde ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Karabük İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, yeni sezonda da vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunmanın hedeflendiği ifade edilerek, belirlenen program doğrultusunda köy yollarında asfalt çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, asfalt sezonunun Karabük’e ve ilçelere hayırlı olması temennisinde bulunularak, sahada görev yapan personele kazasız ve sorunsuz bir çalışma dönemi dilendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin