Karabük Postası tarafından
31 Aralık, 2015 09:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da 154 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

KASTAMONU ’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, il genelinde 154 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Kastamonu'da gece saatlerinde şiddetini arttıran kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle Kastamonu'nun yüksek kesimlerinde ve sahil bölgesinde etkisini hissettiren kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Kastamonu Meteoroloji Müdürlüğü'nün günler öncesinde yaptığı uyarıları dikkate alarak tüm hazırlıklarını tamamlayan Kastamonu İl Özel İdaresi, kar yağışının etkili olduğu ilçelerde ve köylerde karla mücadelesine aralıksız devam ederken, kar yağışının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi. Kastamonu İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kar yağışı nedeniyle şu ana kadar Abana’da 6, Bozkurt’ta 25, Cide’de 50, Çatalzeytin’de 35, Doğanyurt’ta 10, İnebolu’da 23 ve Şenpazar’da 5 olmak üzere toplam 154 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da yılkı atları D-100’e indi: Orta refüjde otladılar

Bolu’da doğal yaşam alanlarından inen yılkı atları, uluslararası geçiş güzergahı olan D-100 kara yolunda görüntülendi. Paşaköy Mahallesi mevkiinde yolun orta refüjüne çıkan atlar, akan trafiğe aldırış etmeden otladı.
Olay, öğle saatlerinde D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi kesiminde meydana geldi. Şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki At Yaylası bölgesinde yaşayan yılkı atları, kente kadar indi. Araç trafiğinin yoğun olduğu D-100 kara yoluna çıkan atlar, sürücülerin ilginç bakışları arasında yolun ortasındaki refüje geçti.
Refüjdeki çimleri yiyerek karınlarını doyuran atlar, zaman zaman yola yaklaşarak trafikte tehlike oluşturdu. Güzergahı kullanan sürücüler, atlara çarpmamak için hızlarını düşürerek kontrollü şekilde ilerledi. Bir süre orta refüjde otlayan atlar, daha sonra bölgeden uzaklaşarak gözden kayboldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin