Kastamonu'da 15 dakika süren yağış hayatı olumsuz etkiledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 13:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 15 dakika süren yağış hayatı olumsuz etkiledi

Kastamonu il merkezinde 15 dakika süren sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
Kastamonu‘da sağanak yağış etkili oldu. 15 dakika süren sağanak yağışın ardından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise su birikintileri ile kaplanan cadde ve sokakları cep telefonları ile görüntüledi.
Yağışa dışarıda yakalanan vatandaşlar ise kapalı alanlara sığındı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq2 8
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
31 Mart, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeşil Vatan bilinci küçük yüreklerde filizleniyor

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü, geleceğimizin teminatı çocuklara yönelik anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenledi.

Balıkısık İşletme Şefi Beyza Şimşek, Satuk Balıkısık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine ormanların önemi, ekosisteme katkıları ve doğayı koruma bilinci hakkında bilgi verdi.

Etkinlik sadece bilgi paylaşımıyla sınırlı kalmadı; çocukların kalplerine Yeşil Vatan sevgisi de işlendi. Programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak, doğa ve çevre bilincinin kalıcı hale gelmesi sağlandı.
Yenice Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, “Ormanlar sadece bugünün değil, yarınların da emaneti. Çocuklarımızda doğa sevgisi oluşturmak ve çevre farkındalığını artırmak adına çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor. Çünkü biliyoruz ki, ormanı korumanın en güçlü yolu, onu sevecek nesiller yetiştirmektir,” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin