Kastamonu'da 15 dakika süren yağış hayatı olumsuz etkiledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2023 13:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 15 dakika süren yağış hayatı olumsuz etkiledi

Kastamonu il merkezinde 15 dakika süren sağanak yağış sebebiyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
Kastamonu‘da sağanak yağış etkili oldu. 15 dakika süren sağanak yağışın ardından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise su birikintileri ile kaplanan cadde ve sokakları cep telefonları ile görüntüledi.
Yağışa dışarıda yakalanan vatandaşlar ise kapalı alanlara sığındı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin