Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Eylül, 2023 20:10 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu’da 10 ev ve 3 ahırın etkilendiği yangın söndürüldü

Kastamonu’nun Araç ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde çıkan yangın söndürüldü. Yangında 10 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale geldi.
Olay, saat 13.00 sıralarında Tavşanlı köyü Sarmaşık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köydeki bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek 9 ev ve 3 ahıra daha sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Kastamonu ve Karabük’ten çok sayıda itfaiye, orman, AFAD, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi ile yangının diğer evlere de sıçraması önlendi. Yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonucu alevler kontrol altına alındı. Yangında 10 ev ve 3 ahır kullanılamaz hale gelirken, ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. Yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından kaynaklandığı değerlendiriliyor. Köye gelen Kızılay ekipleri ise vatandaşlara ve ekiplere yiyecek ve su dağıttı.(İHA)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin