blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’dan bayram öncesi denetim

Ramazan Bayramı münasebetiyle polis denetim noktasında vatandaşların bayramını kutlayan Kastamonu Valisi Meftun Kısımlı, şoförlerden dikkatli olmalarını istedi.
Kastamonu Valisi Meftun Kısımlı, Ramazan Bayramı münasebetiyle trafik yoğunluğunun yaşandığı Kastamonu-Ankara karayolu üzerindeki polis denetim noktasını ziyaret etti. Vali Yardımcısı Aydın Ergün, Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Zafer Özden’in de eşlik ettiği kontrollerde Vali Meftun Kısımlı, takımlardan çalışmalarına ait bilgi aldı.
Yol denetiminde durdurulan araçlardaki şoförlere ve yolculara da ‘hoş geldiniz’ dileklerini ileten Vali Kısımlı, vatandaşların bayramını tebrik etti.
Vali Kısımlı, şoförlerle yaptığı konuşmada, "Yolun sonu bayram olsun" vurgusu yaparak, vatandaşların inançlı bir halde gidecekleri yerlere ulaşmaları için her türlü uğraşı gösterdiklerini istedi.

"Güvenli ulaşım için her türlü önlemimizi aldık"
Vali Kollu, bayram münasebetiyle alınan önlemlere ait yaptığı açıklamada, "Bu önlemler kapsamında emniyet müdürlüğümüzce 63 takım 247 işçi, jandarma komutanlığımızca 19 tim 57 işçi olmak üzere günlük toplam 82 trafik grubu 304 işçimizle vatandaşlarımızın güvenlik bir biçimde gidecekleri yere ulaşmaları için her türlü çabası gösteriyoruz" dedi.
Kazaların önüne geçmek için takımların her türlü çabası gösterdiğini aktaran Vali Kısımlı, "Özellikle kazaların ağırlaştığı bölgeleri ve saat aralığını tespit ederek bu bölgelerde radar uygulaması, resmi ve sivil trafik takımlarınca sabit ve seyir halinde uygulamalar ile insansız hava aracı kontroller yaparak kazaları önlemek için elimizden gelen her türlü uğraşı göstereceğiz. Vatandaşlarımıza şunu tabir etmek istiyorum, lütfen trafik kurallarına uyalım. Sürat yapmayalım ve dikkatli olalım. İçişleri Bakanımızın iletisinde belirttiği üzere yollarımız bizleri sevdiklerimizden ayırmak için değil bir ortaya getirmek için var. Sevdiklerimizle kavuşturmak için var. İnşallah hiçbirimizi üzecek kazalar olmadan bu bayramı geçirmeyi Cenabı- Hak hepimize nasip etin. ‘1 kural, 1 ömür’, ‘Yolun sonu bayram olsun’ diyoruz ve tüm hemşehrilerimizi hürmet ve muhabbetle selamlayarak Ramazan Bayramlarını tebrik ediyoruz" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Domenico Tedesco: “Bugünkü 1 puandan mutlu olmamız gerekiyor”

SAMSUN (İHA) – Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Domenico Tedesco, Samsunspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, aldıkları 1 puandan keyifli olmaları gerektiğini söyledi.
Trendyol Muhteşem Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Teknik Yönetici Domenico Tedesco, açıklamalarda bulundu. 3 puan almak için çabaladıklarını söz eden Tedesco, "Maça yeterli başladık. Birinci 20 dakikada her şeyi denetim ediyorduk lakin sonrasında bir top kaybıyla Samsunspor’un atağının akabinde kadro dağıldı. Sonrasında birinci yarıda 15 top kaybı yaptık. Samsunspor’un yakaladığı durumdan sonra kadromuz dağıldı. Defansif açıdan da kâfi gücümüz yoktu, gerekli karşılığı veremedik. Bugünkü 1 puandan memnun olmamız gerekiyor. Bu türlü bir maçı 5 defa oynarsanız 4 defa kaybedersiniz. Çok fazla orta yapma ve bitirme imkanımız vardı lakin orta yapmak için 10 saniye beklerseniz rakip de buna mani olur. Birtakım şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. 3. bölgede çok bulunduk lakin tesirli olamadık. Duran toplardan da olsa gol atacağımız hissiyatında değildim. Gol atabileceğimiz bir his bugün için bende oluşmadı. Taraftarlar buraya seyahat ediyorlar, para harcıyorlar. Onların her şeye hakkı var. Maç sonu yanımdaki futbolcularla onların yanına gerçek gittim. Onların reaksiyonunu aslında olağan karşılıyorum. Taraftarlar üzere bizler de bu maç kazanmak istiyorduk. Maçtan sonra da hayal kırıklığına uğrayıp ıslıklamalarını anlıyorum. Yakalayabildiğim oyuncuları taraftara götürdüm. Samsun stadındaki atmosfer çok gürültülüydü lakin taraftarımız her vakit bizi destekledi. Maçtan sonraki bu reaksiyonlarını de haklı buluyorum. Sonuç olarak bugün maçı kazanmayı hak etmedik" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin