Kastamonu Valiliği, akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli sağanak sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.
Kastamonu Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kastamonu için yaptığı kuvvetli sağanak tahminin ardından uyarıda bulundu. Kastamonu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yaşanabilecek, sel, dolu yağışı ve fırtınanın sebep olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
Açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kastamonu’nun iç kesimlerinde 27 Temmuz saat 11.00- ile saat 18.00 arasında beklenen yerel olarak kuvvetli sağanak gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışların olacağı tahmin edilmektedir. Beklenen sağanak sebebi ile ani sel baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.


0
Kastamonu Valiliği’nden kuvvetli sağanak uyarısı
0
0
Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

