Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu Valiliği’nden kuvvetli sağanak uyarısı

Kastamonu Valiliği, akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli sağanak sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Kastamonu Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kastamonu için yaptığı kuvvetli sağanak tahminin ardından uyarıda bulundu. Kastamonu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yaşanabilecek, sel, dolu yağışı ve fırtınanın sebep olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kastamonu’nun iç kesimlerinde 27 Temmuz saat 11.00- ile saat 18.00 arasında beklenen yerel olarak kuvvetli sağanak gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışların olacağı tahmin edilmektedir. Beklenen sağanak sebebi ile ani sel baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin