Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu Valiliği’nden kuvvetli sağanak uyarısı

Kastamonu Valiliği, akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen kuvvetli sağanak sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Kastamonu Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kastamonu için yaptığı kuvvetli sağanak tahminin ardından uyarıda bulundu. Kastamonu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yaşanabilecek, sel, dolu yağışı ve fırtınanın sebep olabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Kastamonu’nun iç kesimlerinde 27 Temmuz saat 11.00- ile saat 18.00 arasında beklenen yerel olarak kuvvetli sağanak gök gürültülü kuvvetli sağanak yağışların olacağı tahmin edilmektedir. Beklenen sağanak sebebi ile ani sel baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada bir evde cikan yangin koy konagina ve camiye sicradi Xuv44AVw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.

Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin