Reklam
Reklam
kastamonu universitesinden 16 ulkeden universiteler ile erasmus toplantisi 2Rp6l6kh jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu Üniversitesi’nden 16 ülkeden üniversiteler ile Erasmus toplantısı

Kastamonu Üniversitesi, uluslararasılaşma hedefleri çerçevesinde 16 ülkeden üniversitelerin katılımıyla Erasmus+ ICM (KA171) planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Kastamonu Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü, 16 ülkeden 20 üniversitenin katılımıyla Erasmus+ KA171 2023 projesi kapsamındaki ortak üniversitelere yönelik bir planlama ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kastamonu Üniversitesi Dış İlişkiler ve Erasmus Koordinatörlüğü tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Bosna Hersek, Kosova, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Cezayir, Ürdün, Çin, Endonezya, Nepal, Filipinler, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan ve Gana’dan ortak üniversiteler katıldı.

Toplantının başlangıcında katılımcılara Kastamonu Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler verildi. Üniversitenin uluslararası öğrenci ve akademisyenlere sunduğu imkanlar, akademik programlar ve kültürel aktiviteler hakkında yapılan sunum yapıldı. Sunumun ardından Erasmus+ KA171 2023 Projesi’nin işleyişi hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu sunumda, projenin amaçları, faaliyet alanları ve uygulanacak stratejiler detaylandırıldı. Ayrıca, proje kapsamında gerçekleştirilecek olan değişim programlarının nasıl işleyeceği ve katılımcı üniversitelerin bu süreçte nasıl rol alacakları hakkında bilgiler verildi.

Toplantının son bölümünde ise katılımcı üniversitelerin proje ile ilgili görüşleri alındı ve soruları yanıtlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
caycuma kent konseyinden kizilay subesine ziyaret WaSZvjAW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çaycuma Kent Konseyi’nden Kızılay Şubesine Ziyaret

Çaycuma Kent Konseyi heyeti, kısa süre önce faaliyetlerine başlayan Kızılay Çaycuma Şubesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu tarafından karşılanan heyette, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kadın Meclisi Başkanı Semra Çakır, Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çetin Verim ve Mihrican Kurt yer aldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, ilçede sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, gönüllülük faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Kızılay’ın afet, yardım ve sosyal destek alanlarında yürüttüğü faaliyetlerin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam, Kızılay’ın toplumun en köklü yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, Çaycuma’da yeniden teşkilatlanarak faaliyetlerine başlamasının önemli bir gelişme olduğunu ifade etti. İnam, sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlenmesinin ilçedeki sosyal dayanışmaya katkı sağlayacağını vurguladı.

Kızılay Çaycuma Şube Başkanı İzzet Turpçu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay’ın temel amacının ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek olduğunu söyledi. Turpçu, Çaycuma’da gönüllülük çalışmalarını büyütmek ve daha geniş kitlelere ulaşmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Kent Konseyi heyeti, Kızılay Çaycuma Şubesi’ne çalışmalarında başarılar dileyerek yeni dönemin ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin