Reklam
Reklam
kastamonu universitesinde tasarim soylesisi gAqBkAkI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu Üniversitesi’nde ’tasarım’ söyleşisi

Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Kacır’ın konuşmacı olarak katıldığı “Tasarım Dünyasına Hoş Geldin” konulu söyleşi ölğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Kastamonu Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi (GSTF) bünyesindeki Güzel Sanatlar Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “Tasarım Dünyasına Hoş Geldin” konulu söyleşi, yoğun katılımla gerçekleşti. Kastamonu Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Kacır konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide Sinan Kacır, grafik tasarımın baskı öncesi, baskı ve baskı sonrası süreçleri ile çalışma alanları ve ihtimal proje konuları hakkında sunum yaptı.

Öğrenciler, Kacır’ın anlattığı bu süreçlere büyük ilgi gösterdi. Ayrıca, sunumun sonunda Kacır, Kastamonu’nun yöresel ürünleri, kent imajı ve endüstriyel tasarım alanındaki örnek çalışmalarla ilgili görseller eşliğinde detaylı bilgiler sundu. Etkinlik sonunda GSTF Dekanı Prof. Erol Yıldır, katkılarından dolayı Sinan Kacır’a teşekkür belgesi takdim etti. Güzel Sanatlar Öğrenci Topluluğu Başkanı Aleyna Atalar ise Kacır’a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin