blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi’nde tanıtım günleri başladı

Kastamonu Üniversitesi tarafından, tercih yapacak aday öğrencilere yönelik düzenlenen tanıtım günleri başladı.
Kastamonu Üniversitesi Meslek Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına nazaran tercih yapacak aday öğrencilere yönelik tanıtım günleri Merkez Kütüphanede başladı. Aktifliğin birinci gününde akademik üniteler tarafından açılan stantlara çok sayıda öğrenci ve aile ilgi gösterdi.
Etkinlik kapsamında Orman Fakültesi, Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Spor Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Turizm Fakültesi, Kastamonu Meslek Yüksekokulu ve Meslek Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi stant açarak üniversite adaylarına eğitim-öğretim faaliyetleri, kısım içerikleri ve mezuniyet sonrası meslek imkanları hakkında bilgi verdi. Adaylar ve aileleri fakülte temsilcilerinden birebir bilgi alma fırsatı buldu.
Etkinlikte Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı da, aday öğrencilerle bir ortaya gelerek üniversitenin akademik altyapısı, öğrenci imkanları ve yerleşke ömrü hakkında bilgilendirmede bulundu.
Prof. Dr. Kaymakcı, Kastamonu Üniversitesi’nin nitelikli eğitimi ve gelişen altyapısıyla öğrencilere güçlü bir gelecek sunduğunu vurguladı.
Aday öğrencilere yönelik bilgilendirme ve tanıtım aktiflikleri, 8 Ağustos’a kadar farklı fakültelerin iştirakiyle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Fotoğrafçılar Maratonu sonuçlandı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da düzenlenen 4. Nebiyan Tabiat ve Gençlik Festivali’nde Fotoğrafçılar Maratonu sonuçlandı. Maraton kapsamında ortaya birbirinden hoş fotoğraflar çıktı.
Bu yıl 4.sü düzenlenen Nebiyan Tabiat ve Gençlik Şenliği kapsamında düzenlenen Fotoğrafçılar Maratonu sonuçlandı. Heyet tarafından gerçekleştirilen kıymetlendirme sonucunda 128 adet fotoğraf ortasından birinci 3, mansiyon ve sergilemeye kalan fotoğraflar belirlendi.
Amatör ve profesyonel 34 fotoğraf tutkunu fotoğrafçı tarafından gönderilen 128 fotoğraf ortasından seçilen ve derece yapan fotoğrafların sahiplerine çeşitli mükafatlar verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.