Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu Üniversitesi’nde kadın ve genç girişimcilere yönelik seminer düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi’nde TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle kadın ve genç girişimcilere yönelik seminer gerçekleştirildi.
Kastamonu Üniversitesi ile TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) arasında imzalanan protokol çerçevesinde kurulan “Sosyal Kalkınma Kadın ve Genç Girişimciler Topluluğu” tarafından “İş ve Hayata Yürekten Adanma” adlı program düzenlendi.
Topluluğun çalışmaları kapsamında Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erhan Eroğlu, Kastamonu Üniversitesi’ne davet edilerek öğrencilerle buluştu.
Seminer öncesinde Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kandemir ve TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Halime Nilgül Şener açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. Konuşmalarında girişimciliğin önemine değinen Kandemir ve Şener, gençlerin ve kadınların sosyal kalkınmadaki rollerine vurgu yaptılar.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte Prof. Dr. Erhan Eroğlu, “İş ve Hayatta Yürekten Adanma” konulu semineri ile öğrencilerle deneyimlerini paylaştı. Seminer boyunca Eroğlu, iş hayatında başarı için adanmışlık ve tutkunun önemini vurguladı.
Etkinlik sonunda Prof. Dr. Erhan Eroğlu’na katkılarından dolayı teşekkür edilerek, Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kandemir ve TOBB Kastamonu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Halime Nilgül Şener tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Sağlık Alanında Güçleniyor

Karabük ve ilçelerine yeni sağlık personelleri kazandırıldı.

AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, 122. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası kapsamında Karabük’e yapılan atamaları kamuoyuyla paylaştı.

Keskinkılıç, Karabük’e 7 uzman hekim, 8 pratisyen hekim ve 28 sağlık işçisi olmak üzere toplam 43 personel tahsis edildiğini açıkladı.

Milletvekili Keskinkılıç, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na ve Bakanlığımıza atamalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Karabük’ümüz sağlıkta daha güçlü bir konuma ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.