Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı Tosya'da Yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 08:39 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı Tosya’da Yapıldı

KASTAMONU ‘nun Tosya ilçesinde Kastamonu Üniversitesi’nin Senato Toplantısına ev sahipliği yaptı. Her ay yapılan senato toplantısını Kastamonu Üniversitesi bu ay Tosya’da yaptı. Tosya Belediyesi ev sahipliğinde yapılan toplantıya Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sezgin Ayan, Prof Dr. Ali Rafet Özkan, Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Hakan Akyıldız ve senato üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Aydın katılımlarından dolayı senato üyelerine teşekkür etti. Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından üyeler dilek ve önerilerini dile getirdi. Senato toplantısının ardından Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın Kaymakam Yusuf Cıbır ve Belediye Başkanı Kazım Şahin ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen görüşmede Rektör Aydın desteklerinden dolayı Tosyalılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin