Kastamonu Üniversitesinin tarafından “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi çerçevesinde akademisyenlere eğitim verildi.
Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi eğitimi tamamlandı. Yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Emre Birinci’nin üstlendiği, TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı çerçevesinde desteklenen “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” eğitimi, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi’nde düzenlendi. Eğitimde 20 iştirakçiye 4 gün boyunca 12 eğitmen tarafından bildiri ve makale yazımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.
Etkinlik çerçevesinde Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Sami Çetin, Prof. Dr. Nilgül Çetin, Düzce Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Büyüsarı, Doç. Dr. Çağlar Akçay, Karabük Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yörür, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Seki, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hasan Evrim Arıcı, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Sivrikaya, Prof. Dr. Onur Kurt, Doç. Dr. Alperen Kaymakcı ve Dr. Emre Aktürk eğitmen olarak yer aldı.
Eğitimin son günü Kastamonu Üniversitesi akademik işçisine Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda akademik bildiri ve makale yazma eğitimi verildi. Eğitim sonunda eğitmenlere teşekkür evrakı verildi.


Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri ihtisas alanında deneyimlerini arttırıyor
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi
Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.
Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.
Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

