Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri ihtisas alanında deneyimlerini arttırıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri ihtisas alanında deneyimlerini arttırıyor

Kastamonu Üniversitesinin tarafından “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi çerçevesinde akademisyenlere eğitim verildi.

Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi eğitimi tamamlandı. Yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Emre Birinci’nin üstlendiği, TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı çerçevesinde desteklenen “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” eğitimi, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi’nde düzenlendi. Eğitimde 20 iştirakçiye 4 gün boyunca 12 eğitmen tarafından bildiri ve makale yazımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Etkinlik çerçevesinde Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Sami Çetin, Prof. Dr. Nilgül Çetin, Düzce Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Büyüsarı, Doç. Dr. Çağlar Akçay, Karabük Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yörür, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Seki, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hasan Evrim Arıcı, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Sivrikaya, Prof. Dr. Onur Kurt, Doç. Dr. Alperen Kaymakcı ve Dr. Emre Aktürk eğitmen olarak yer aldı.

Eğitimin son günü Kastamonu Üniversitesi akademik işçisine Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda akademik bildiri ve makale yazma eğitimi verildi. Eğitim sonunda eğitmenlere teşekkür evrakı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin