Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri ihtisas alanında deneyimlerini arttırıyor

Kastamonu Üniversitesinin tarafından “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi çerçevesinde akademisyenlere eğitim verildi.
Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” projesi eğitimi tamamlandı. Yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Emre Birinci’nin üstlendiği, TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı çerçevesinde desteklenen “Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması” eğitimi, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi’nde düzenlendi. Eğitimde 20 iştirakçiye 4 gün boyunca 12 eğitmen tarafından bildiri ve makale yazımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.
Etkinlik çerçevesinde Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Sami Çetin, Prof. Dr. Nilgül Çetin, Düzce Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Büyüsarı, Doç. Dr. Çağlar Akçay, Karabük Üniversitesi, Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Yörür, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Seki, Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hasan Evrim Arıcı, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Sivrikaya, Prof. Dr. Onur Kurt, Doç. Dr. Alperen Kaymakcı ve Dr. Emre Aktürk eğitmen olarak yer aldı.
Eğitimin son günü Kastamonu Üniversitesi akademik işçisine Merkez Kütüphane Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda akademik bildiri ve makale yazma eğitimi verildi. Eğitim sonunda eğitmenlere teşekkür evrakı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Banka soyguncusu adliyeye sevk edildi

Samsun’da bankadan silah zoruyla 43 bin lira alıp kaçtıktan sonra yakalanan soyguncu, polisteki sorgusunun tamamlanmasının akabinde adliyeye sevk edildi.
Çarşamba ilçesinde, 2 çocuk babası kaynak ustası K.Ö. isimli şahıs, bugün sabah saatlerinde kurusıkı tabancayla bir bankaya girerek soygun yaptı. Olay sırasında özel güvenlik görevlisinin muhtaçlık nedeniyle yerinde bulunmadığı anda gişe görevlisine silahını doğrultan K.Ö. poşete koydurduğu yaklaşık 43 bin TL parayı alarak bankadan ayrıldı. Kaçarken kullandığı kurusıkı tabancayı çöpe atan kuşkulu, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca parayla birlikte kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı. K.Ö. bankadan çıkıp elinde para poşetiyle kaçarken saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan K.Ö., Çarşamba Adliyesine sevk edildi.
K.Ö.’nün oğlunun bir mühlet evvel kiraladığı araç ile kaza yaptığı için borçlandığı ve inşaat işlerinde çalışan bir şahsa borcunu ödemesine karşın şahsın yeniden ’borcun var’ diye kendisini sıkıştırdığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin