blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Eylül, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 8 hükümlü yakalandı

Kastamonu merkezli 4 vilayette gerçekleştirilen operasyonda FETÖ firarisi 8 hükümlü yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Terörle Gayret Şube Müdürlüğünce, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ silahlı terör örgütünün emniyet mahrem yapılanmasına yönelik davada yargılanan ve haklarında 7 yıl 6 ay ile 6 yıl 3 ay ortasında değişen mahpus cezası verilen firari mahkumlara yönelik operasyon düzenledi. Emniyetten ihraç edilmiş şahıslara yönelik Kastamonu merkezli Adıyaman, İzmir ve Kırıkkale’de gerçekleştirilen operasyonlarda 8 hükümlü yakalandı. Yakalanan mahkumlar, Kastamonu’ya getirilerek adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Eylül, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İnşaat sahasının yanındaki yolun bir kısmı çöktü

Karabük’te bir inşaat alanının çabucak yanında bulunan yolun bir kısmı çöktü. Olayda can kaybı yaşanmazken, yol trafiğe kapatıldı.
Olay, 100. Yıl Mahallesi 1048. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, bir inşaat alanının bitişiğinde bulunan yolun bir kısmında şimdi belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana geldi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sıhhat, polis ve AFAD takımları sevk edildi.
Ekipler tarafından bölgede güvenlik tedbiri alınırken, çökmenin yaşandığı yol araç trafiğine kapatıldı.
Alana yakın apartmanlar için tehlike oluşturan çökme ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.