Kastamonu merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı - Karabük Haber Postası
kastamonu merkezli 3 ilde uyusturucu operasyonu 24 gozalti 3u38Cmjf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 24 gözaltı

Kastamonu merkezli 3 vilayette düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Kabahatlerle Gayret ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca Kastamonu merkezli İstanbul ve Sinop vilayetinde eş vakitli uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda çeşitli ölçülerde uyuşturucu hususlar ile uyuşturucu içiminde kullanılan düzenekler ele geçirildi. Takımlar tarafından yakalanan 24 kuşkulu hakkında isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kar duvarlari arasinda kalan yol gorenleri hayrete dusurdu 49Ad7zkv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kar duvarları arasında kalan yol görenleri hayrete düşürdü

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri arasında kalan rüzgâr enerji santrali yolu, bir doğa fotoğrafçısının dron çekimleriyle kışın sert yüzünü gözler önüne serdi.

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde yaşayan doğa fotoğrafçısı Nazif Karakoç, Reşadiye ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının oluşturduğu manzarayı görüntülemek için bölgeye giderek ilçeye bağlı Bozcalı beldesinde bulunan rüzgâr enerji santraline giden yolu dron ile kayda aldı. Kış şartlarının etkisini yoğun şekilde hissettirdiği bölgede, yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri dikkat çekti. Görüntülerde, yolun iki tarafında duvar gibi yükselen kar birikintileri arasında kalan güzergâh, doğa şartlarının sertliğini gözler önüne serdi.

Doğa fotoğrafçısı Karakoç: “Görülmesi gereken bir yer”

Bölgedeki etkileyici manzarayı kayıt altına alan Karakoç, “Tokat’ın Reşadiye ilçesi Bozcalı kasabasında rüzgâr elektrik santrallerinin olduğu bölgedeyiz. Şu anda enerji santraline giden yol güzergâhındayız. Gördüğünüz gibi 5-6 metre kar var. Gerçekten görülmesi gereken bir yer” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin