karabuk
İmsak 06:00
Güneş 07:25
Öğle 13:08
İkindi 16:09
Akşam 18:41
Yatsı 20:00
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu için yağış uyarısı

Kastamonu Valiliği tarafından, bu akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağış sebebiyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar uyarıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce, Kastamonu için yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. Kastamonu Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, bu akşam saatlerinden yarın sabah saatlerine kadar etkili olması beklenen yağışla ilgili vatandaşların tedbirli olması istendi. Açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre Kastamonu çevrelerinde saat 18.00 ile yarın saat 09.00 arasında yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar ve doğu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evine pencereden giren genç, hırsız sanılarak paniğine neden oldu

Bartın’da gece yarısı evine pencereden giren genç, paniğine neden oldu. Alarma geçen ve kapı kapı dolaşan polis ekipleri ise, gerçek ortaya çıkınca normale döndü.
Edinilen bilgiye Bartın Kemerköprü Mahallesi Ahçeloğlu Sokak’ta yaşayan ve ismi açıklanmayan bir genç, evin anahtarını evde unuttuğu için zemin katta bulunan dairesine pencereden girdi. Yoldan araçla geçen bir vatandaş ise durumdan şüphelenerek, 112 ihbar hattını aradı. Şahsın hırsız olabileceğini söylemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve bekçi yönlendirildi. Ekipler kapı kapı dolaşarak, demir kapısı bulunan ve penceresi zemine yakın bina aradı. İhbarcı ile tekrar temasa geçen ekipler, yapılan görüşmenin ardından tarif edilen adresi buldu. Evin kapısını çalan ekipler, kapıya çıkan gençlerin ihbar edilen adreste yaşadığı ve anahtarı evde unuttuklarını öğrendi.
Çevredeki kapıları da çalan ekipler, gençlerin kimliklerini alarak gençlerin genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaptı. Kontrollerde olumsuz bir durumun çıkmaması ve gençlerin söylemlerini komşularının da doğramasının ardından ekipler normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin