Reklam
Reklam

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü kuruluşlarına sıkı denetim

kastamonu aile ve sosyal hizmetler il mudurlugu kuruluslarina siki denetim J6MALG2C jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü idarecileri tarafından kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlarda yapılan denetimlerle hizmet kalitesi kontrol edildi.

Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara habersiz denetimler düzenleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Bu çerçevede, Kastamonu Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü, Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Tosya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne beklenmedik bir ziyaret gerçekleştiren idareciler, kurumun genel durumunu yerinde inceledi. Vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesi noktasında incelemelerde bulunan idareciler, daha iyi hizmet verebilmek için kuruluşlarda verilen hizmetin en üst seviyeye çıkarılması adına denetim ve ziyaretlerin devam edileceğini bildirildi.

Hassas gruplara verilen hizmetin kalitesinin artırılması amacıyla yapılan denetimler sırasında kurumların fiziksel şartları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detay mercek altına alındı. Bu sayede eksiklikler daha hızlı tespit edilerek gerekli önlemler alınması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi

yanlis okula giden adayi jandarma sinava yetistirdi 1a7g7zs9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin