blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ağustos, 2025 15:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kaskı sayesinde ölümden döndü

Karabük’te iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, motosikletten fırlayan bir genci kafasındaki kask korudu.

Karabük’te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, A.Ü. idaresindeki 78 DA 491 plakalı otomobil, 79. Cadde üzerinde Şahin Tepesi istikametinden gelip dönüş yapmak istediği sırada, aynı yönde ilerleyen ve Kapullu Bağlantı Yolu istikametine seyreden V.B.Ü. yönetimindeki 78 ABZ 237 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpmanın ardından motosiklet kaldırıma çarparak devrildi. Kazada motosiklet sürücüsü V.B.Ü. yaralanarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Safranbolu - Karabük kara yolu Kireçkuyu mevkiinde meydana gelen ikinci kazada Yusuf G. idaresindeki 78 ACG 691 plakalı motosiklet sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten fırlayan sürücü yaralanırken, kafasındaki kask sayesinde ölümden döndü. İhbar üzerine olay yerin sevk edilen ambulansla yaralı hastaneye kaldırıldı.

İki kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin