Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2021 11:40 tarihinde yayınlandı
0

Kasım ayı YÖGEP toplantısı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) Kasım ayı faaliyetine Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şimşek misafir edildi.

Merkez ve İlçelerdeki tüm okul idarecilerinin katılımıyla, 11 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14.00’da, Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven’in yapmış olduğu programda, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı konuşmada, Programa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Murat ŞİMŞEK’e teşekkür ederek, Karabük Üniversitesinin İl Milli Eğitim  Müdürlüğünce gerçekleştirilen YÖGEP ve DÖGEP programlarına akademisyen desteği sağladığını ve bu durumdan çok memnun olduğunu ifade etti.

İmam Hatip okullarının akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarının artarak devam ettiğini kaydeden Müdür Akbaş, bunun sonuçlarının LGS ve YKS sınavları analiz edildiğinde bariz ortada olduğunu söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel projelere ve faaliyetlere imza atılacağının altını çizen Akbaş, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, yöneticilik anlamında ortada bir takım ruhu olduğunu vurgulayarak toplantıya ev sahipliği yapan Okul Müdürü Fatma Yıldız Cünük’e teşekkür etti.

Yönetici Gelişimi Programı’nda Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şimşek tarafından “Yönetim süreçlerinde işbirliği, okula aidiyet hissi, sürdürülebilir takım ruhu ve olumlu kurum kültürü oluşturma” konulu seminer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil refuje carpti 2 yarali Z8Hb1zBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0 0

D100’de otomobil refüje çarptı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin refüje çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Çevlik köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DMA 929 plakalı Toyota marka otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüje çarptı. Sürüklenen otomobil demir bariyerlerin üzerine çıkarak durabildi. Kazada araçta bulunan N.O. ve A.O. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin