Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2021 11:40 tarihinde yayınlandı
0

Kasım ayı YÖGEP toplantısı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) Kasım ayı faaliyetine Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şimşek misafir edildi.

Merkez ve İlçelerdeki tüm okul idarecilerinin katılımıyla, 11 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14.00’da, Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven’in yapmış olduğu programda, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı konuşmada, Programa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Murat ŞİMŞEK’e teşekkür ederek, Karabük Üniversitesinin İl Milli Eğitim  Müdürlüğünce gerçekleştirilen YÖGEP ve DÖGEP programlarına akademisyen desteği sağladığını ve bu durumdan çok memnun olduğunu ifade etti.

İmam Hatip okullarının akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarının artarak devam ettiğini kaydeden Müdür Akbaş, bunun sonuçlarının LGS ve YKS sınavları analiz edildiğinde bariz ortada olduğunu söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel projelere ve faaliyetlere imza atılacağının altını çizen Akbaş, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, yöneticilik anlamında ortada bir takım ruhu olduğunu vurgulayarak toplantıya ev sahipliği yapan Okul Müdürü Fatma Yıldız Cünük’e teşekkür etti.

Yönetici Gelişimi Programı’nda Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şimşek tarafından “Yönetim süreçlerinde işbirliği, okula aidiyet hissi, sürdürülebilir takım ruhu ve olumlu kurum kültürü oluşturma” konulu seminer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin