karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
12 Kasım, 2021 11:40 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kasım ayı YÖGEP toplantısı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yönetici Gelişimi Programı (YÖGEP) Kasım ayı faaliyetine Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şimşek misafir edildi. Merkez ve İlçelerdeki tüm okul idarecilerinin katılımıyla, 11 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14.00'da, Kardemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven'in yapmış olduğu programda, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yaptığı konuşmada, Programa katılımlarından dolayı Prof. Dr. Murat ŞİMŞEK'e teşekkür ederek, Karabük Üniversitesinin İl Milli Eğitim  Müdürlüğünce gerçekleştirilen YÖGEP ve DÖGEP programlarına akademisyen desteği sağladığını ve bu durumdan çok memnun olduğunu ifade etti. İmam Hatip okullarının akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılarının artarak devam ettiğini kaydeden Müdür Akbaş, bunun sonuçlarının LGS ve YKS sınavları analiz edildiğinde bariz ortada olduğunu söyledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel projelere ve faaliyetlere imza atılacağının altını çizen Akbaş, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini, yöneticilik anlamında ortada bir takım ruhu olduğunu vurgulayarak toplantıya ev sahipliği yapan Okul Müdürü Fatma Yıldız Cünük'e teşekkür etti. Yönetici Gelişimi Programı'nda Karabük Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şimşek tarafından "Yönetim süreçlerinde işbirliği, okula aidiyet hissi, sürdürülebilir takım ruhu ve olumlu kurum kültürü oluşturma" konulu seminer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
trt 17 uluslararasi belgesel odullerinin tanitimi kbude yapildi 1LrnV8LR
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

TRT 17. Uluslararası Belgesel Ödüllerinin tanıtımı KBÜ’de yapıldı

Karabük Üniversitesi(KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nde düzenlenen toplantıda Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun (TRT) iki önemli yarışması öğrencilere tanıtıldı.
Programda başvuru şartları ve ödüller hakkında bilgi verilirken öğrenciler projeleriyle yarışmalara katılmaya davet edildi.
Karabük Üniversitesi Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’nde, TRT 17. Uluslararası Belgesel Ödülleri ile "Geleceğin İletişimcileri" yarışmasına ilişkin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
TRT İç Yapımlar personeli Akasya Galiba ve Ahmet Dalıcı tarafından yapılan sunumda yarışmanın kategorileri, başvuru şartları ve ödüller hakkında bilgi verildi.
Akasya Galiba, TRT Uluslararası Belgesel Ödülleri kapsamında dört kategori bulunduğunu belirterek Proje Destek ve Öğrenci kategorilerinin özellikle öğrenciler açısından önemli olduğunu söyledi.
Proje Destek kategorisinde ilk üçe girenlere 100’er bin lira hibe desteği verildiğini ve son başvuru tarihinin 3 Nisan olduğunu hatırlattı.
Ahmet Dalıcı ise öğrenci kategorisine 1 Ocak 2025’ten sonra çekilmiş, 15 ila 60 dakika arasındaki projelerin başvurabileceğini belirtti.
Öğrenci kategorisinde birinciye 125 bin TL, ikinciye 100 bin TL ve üçüncüye 75 bin TL ödül verildiğini ifade etti.
Toplantıda ayrıca üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen "Geleceğin İletişimcileri" yarışması hakkında da bilgi paylaşıldı. Yarışmada ilk 10’a giren öğrencilerin Ankara’da TRT Genel Müdürlüğünde düzenlenen eğitim ve gala programına katıldıkları belirtildi.
Program kapsamında öğrencilere kamera, ışık tasarımı, spor yayıncılığı ve seslendirme gibi alanlarda profesyonel eğitimler verildiği aktarıldı. Ayrıca yarışmalarda derece elde etmenin TRT’de staj başvurularında önemli avantaj sağladığı ifade edildi.
Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Arzu Kalafat Çat, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burak Türten, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı program, hediye ve teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin