(İHA) – Karabük’te komşuların kötü koku ihbarıyla harekete geçen belediye ekipleri, temizleyip, dezenfekte ettiği evden 1 kamyon atık malzeme ve çöp çıkarıldı.
Karabük Belediyesi ekipleri, Kartaltepe mahallesinde bir evden kötü kokular geldiği ihbarıyla harekete geçti. Ekipler, çevreye yayılan kötü koku nedeniyle mahallelinin şikayette bulunduğu eve gitti. Karabük Belediyesi Temizlik İşleri ile Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, akli dengesi bozuk olduğu belirtilen Aykut Y. isimli şahsın evinin her odasının eski eşyalar ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti. Saatler süren çalışma sonucu temizlik ekipleri; kıyafetten mutfak gereçlerine, demirden onlarca plastik ürüne kadar evden 1 kamyon atık malzeme ve çöp çıkardı.


Kartaltepe Mahallesinde Çöp Ev
Karabük’te gri balıkçıl cep telefonu kamerasıyla görüntülendi
Karabük’te Soğanlı Çayı kıyısında bulunan gri balıkçıl, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Kent merkezinden geçen Soğanlı Çayı’nda görülen gri balıkçıl, uzun süre su kenarında hareketsiz şekilde bekledi. Doğal yaşam alanında avlanmak için fırsat kolladığı değerlendirilen kuş, çevrede bulunan vatandaşların dikkatini çekti.
Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, gri balıkçılın çay içerisinde sabit şekilde beklediği ve zaman zaman çevresini kontrol ettiği görüldü.


