Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin tutuklu bulunan itfaiye eri tahliye edildi - Karabük Haber Postası
kartalkayadaki yangin faciasina iliskin tutuklu bulunan itfaiye eri tahliye edildi 6cHOmTub
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kartalkaya’daki yangın faciasına ilişkin tutuklu bulunan itfaiye eri tahliye edildi

Kartalkaya’da Grand Kartal Otel’de çıkan yangında 78 kişinin hayatını kaybettiği soruşturma kapsamında tutuklu bulunan itfaiye eri, orta karar sonrası isimli denetim koşuluyla tahliye edildi.

Kartalkaya’da Grand Kartal Otel’in restoran kısmında 21 Ocak gece saatlerinde çıkan yangında 78 kişi hayatını kaybetmişti. Yaşanan facianın akabinde başlatılan soruşturma kapsamında 41 kuşkulu gözaltına alınırken; ortalarında otel sahibi Halit Ergül, otelin genel müdürü ve aynı zamanda otel sahibi Ergül’ün damadı Buyruk Aras, Halit Ergül’ün eşi Emine Murtezaoğlu Ergül, kızları Elif Aras ve Ceyda Hacıbekiroğlu, Vilayet Özel Yönetim Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İtfaiye Müdürü Kenan Coşkun, itfaiye eri İrfan Acar, Bolu Belediye Lider Yardımcısı Sedat Gülener, Bolu Vilayet Özel Yönetimi Ruhsat Müdürü Yeliz Erdoğan, Seben Vilayet Özel Yönetim Müdürü Mehmet Özel ve elektrik teknisyeni Muharrem Şen’in de bulunduğu 28 kuşkulu tutuklanmıştı. Tutuklu bulunan itfaiye eri İrfan Acar, avukatın itirazı üzerine verilen orta karar sonrasında isimli denetim kaidesiyle tahliye edildi. Olaya ait tutuklu sayısı 19’a düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk idman yurdundan anlamli destek D7jFCvuE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu’ndan anlamlı destek

Karabük İdman Yurdu, Pazarspor ile oynanan maçın gelirlerinden elde edilen 290 bin lirayı, kanser tedavisi gören bir gencin ailesine teslim etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Karabük İdman Yurdu ligin 29.haftasında iç sahada oynadığı Pazarspor maçı bilet gelirlerinin tamamını annesini dört yıl önce kanserden kaybeden kanser hastası gence bağışladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 12 Nisan 2026’da oynanan karşılaşmanın tüm bilet gelirlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karabük’te yaşayan bir gencin tedavi masrafları için bağışlanacağının daha önce kamuoyuyla paylaşıldığı hatırlatıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “12.04.2026 günü Pazarspor ile yaptığımız müsabakada elde edilecek tüm bilet gelirlerlerimizin sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Karabük’te yaşayan bir kardeşimizin tedavi masraflarına bağışlayacağımızı siz değerli taraftarlarımızla paylaşmış ve büyük bir hassasiyetle desteğinizi rica etmiştik.

Kulübümüzün şeffaflık ilkeleri gereği; taraftarlarımızdan ve hayırsever hemşehrilerimizden gelen katkıların kulüp hesaplarımızda tam olarak netleşmesi ve kızımızın tedavi sürecinin yoğunluğu nedeniyle ailesinin Ankara’da olması nedeniyle toplanan paranın kendilerine teslimi aşamasında doğal bir süreç yaşanmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Toplanan 290.000 TL tutarındaki yardımın tamamı, bugün itibariyle ailenin hesabına güvenle aktarılmış ve dekont kızımızın babası ile paylaşılmıştır. Bu anlamlı süreçte, kardeşimizin yanında olan, duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü olarak, sporun birleştirici ruhunu iyilikle büyütmeye devam edeceğiz. Evladımıza bir kez daha yürekten acil şifalar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin