Karabük Organize Sanayi Bölgesi (KARORSAN) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Yavuz Başkanlığında yapıldı.
Toplantıya; Karabük Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rafet Vergili, Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Özçelik, Cenk Gedikoğlu ve Muharrem Yunus Çelik ile Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Tolga Saka katıldı.
Gündem maddelerinin görüşüldüğü Yönetim Kurulu Toplantısı karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Yusuf Korkmaz)
Sapanca Gölü’nden sonra bir korkutan görüntü de Efteni Gölü’nde oluştu
Düzce’nin turistik bölgelerinden birisi olan Efteni Gölü’nde tabandan yüzeye gelen kabarcıklar endişelendirdi.
Sakarya’da geçtiğimiz günlerde Sapanca Gölü’nde tabandan yüzeye çıkan fokurtunun yankıları sürerken, Sakarya’ya komşu olan Düzce’de bulunan Efteni Gölü’nde de gibisi bir manzara ortaya çıktı. Turistik bölge olan Efteni Gölü’nde birebir Sapanca Gölü üzere fokurdamayı gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Bölgede haber çalışması yapan gazeteci Ahmet Çelik, hayatında birinci kere bu türlü durum ile karşılaştığını belirterek, "Uzun vakittir Efteni Gölü’nü takip ediyoruz. Birinci kere bu türlü bir şeye şahitlik ediyoruz. Biz de şaşkınız. Uzmanların açıklama yapmasını da merakla bekliyoruz. Bunun temelinin kaynağına inileceğini ve sebebinin ne olduğuna bulunacağına inanıyoruz. Lakin merak içerisindeyiz ve şaşkınız. Ben hayatımda birinci kere gölün ortasında kaynayan suyun fokurdayarak yüzeye çıktığını görüyorum. Geçtiğimiz günlerde de Sapanca Gölü’nde de misal bir durum yaşandığını da biliyoruz" halinde konuştu.