Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mart, 2024 04:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karların arasında bahar müjdecileri çiçek açtı

Bolu’nun doğa harikası Abant Gölü Milli Parkı’nda ilkbahar ve kış mevsimi bir arada yaşanıyor. Kar kütlelerinin arasından açan çiğdemler renkli görüntülere sahne oldu.
Türkiye’nin gözde turizm alanları arasında bulunan Abant Gölü Milli Parkı, dört mevsim ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün gece saatlerinde yağan kar yağışıyla birlikte Abant’ta kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye kadar yükseldi. Doğayla iç içe olan Abant’ta, baharın müjdecisi çiğdemler de rengarenk çiçek açtı. Fotoğraf tutkunları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Tatilciler ise güneşli havada piknik yaparak doğanın keyfini sürdü. Kar kütlelerinin arasından açan çiğdemler renkli görüntülere sahne oldu.
Akyazı’dan Abant’a gelen Hamza Kılıçkeser, "Akyazı’da sıcak vardı. Abant’a geldik kar var. Muhteşem güzellik, artık son kar olabilir. Geziyoruz, doğa çok güzel” dedi.
Kar kütleleri arasından çiçek açan renkli çiğdemler hakkında konuşan doğasever Uğur Türesin, “Çiğdemleri görünce koparmaya kıyamıyorum. Muhteşem güzellikler, bunlar doğanın müjdecileri" ifadelerini kullandı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.