Kargo paketine gizlenmiş gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Temmuz, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kargo paketine gizlenmiş gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi

Samsun’da polis ekipleri kargo paketine gizlenmiş gümrük kaçağı elektronik sigara, akıllı saat ve alkollü içki ele geçirdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince Canik ilçesi Uludağ Mahallesi’nde G.T. (22) isimli şahsın ikametinin önünde kargo paketi içerisine gizlenmiş vaziyette 39 adet gümrük kaçağı elektronik sigara, 67 paket gümrük kaçağı sigara, 1 adet gümrük kaçağı akıllı saat ve 1 şişe gümrük kaçağı alkollü içki elde edildi. Olay sonucunda G.T. yakalanarak gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte ogrenciler hatira fidanlarini toprakla bulusturdu TjEO6ET8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te öğrenciler hatıra fidanlarını toprakla buluşturdu

Karabük Belediyesi Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Şehit Ercan Hırçın İlkokulu öğrencileri hatıra fidanlarını toprakla buluşturdu.

Orman Haftası kapsamında düzenlenen programda öğrenciler, Bilim Merkezi içerisinde çevre bilincine yönelik bilgilendirmelere katıldı.

Minik öğrenciler kendi elleriyle fidan dikerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte dikilen fidanlarla birlikte çocukların doğayla bağ kurması sağlanırken, ortaya renkli ve anlamlı görüntüler çıktı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede, emanet edilen toprakların korunmasının ve gelecek nesillere daha yeşil bir Karabük bırakmanın ortak sorumluluk olduğunu belirtti.

Çetinkaya, çocukların küçük yaşta doğaya sahip çıkan bir bilinçle yetişmesinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, dikilen her fidanın geleceğe bırakılan önemli bir değer olduğunu vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin