Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mart, 2022 13:20 tarihinde yayınlandı
0

KARES AVM’de Yöresel Ürünler Pazarı Açıldı

Karabük’te  Anadolu’nun yöresel ürünlerinin sunulduğu pazar açıldı. Anadolu’nun birçok yöresinden yüzlerce çeşidin bulunduğu, yöresel ürünlerin sunulduğu  Yöresel Ürünler Pazarı KARES Alışveriş Merkezinin  zemin katında Yaklaşık bir hafta açık kalacağı öğrenilen pazarda Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen satıcılar stantlarda kendi yörelerine özgü gıda gibi envai çeşit ürünlerin satışını yapacak.Açılan Yöresel Ürünler Pazarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede yayla yollarinda kar temizleme calismasi suruyor r7nEsna5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de yayla yollarında kar temizleme çalışması sürüyor

Rize genelinde yaz aylarında ciddi turizm hareketliliği olan yüksek rakımlı yayla yollarını kardan ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.

Özellikle Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sal ve Pokut yaylaları, İkizdere ilçesinde Demirkapı ve Homeze yaylaları, Ardeşen ilçesinde Siprona Yaylası, Fındıklı ilçesinde Sultandağı Yaylası ile Hemşin ilçesine bağlı Gito ve Badara yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında, yolların ulaşıma açık tutulması için yoğun çaba harcanıyor.

Bölgede Rize İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen karla mücadele faaliyetleri 7 iş makinesi ve 14 personel ile devam ediyor. Ekipler, yaylalara ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin