Reklam
Reklam
kardesini av tufegiyle bacagindan vurdu wSQOgNmK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ocak, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Kardeşini av tüfeğiyle bacağından vurdu

Samsun’da bir kişi, kardeşini av tüfeğiyle bacağından vurarak yaraladı.

Olay, Samsun’un Kavak ilçesi Ondokuzmayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 2 kardeş farklı arabalarla trafikte seyir halindeyken konuşmak için durdu. Arabadan inen kardeşlerin konuşması bir mühlet sonra tartışmaya dönüştü. Ağabey A.İ. arabasından çıkardığı av tüfeği ile kardeşi N.İ.’yi bacağından vurdu. Olayı gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen ambulans yaralıyı Kavak Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı kardeşin tedavisi hastanede devam ederken, Kavak İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları ise olay yerinden kaçan ağabey A.İ.’yi kısa müddette yakaladı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gumushanede hafif ticari arac sarampole devrildi 1 olu 2 yarali 5D1hhnj1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin