Samsun’da bir kişi, kardeşini av tüfeğiyle bacağından vurarak yaraladı.
Olay, Samsun’un Kavak ilçesi Ondokuzmayıs Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, 2 kardeş farklı arabalarla trafikte seyir halindeyken konuşmak için durdu. Arabadan inen kardeşlerin konuşması bir mühlet sonra tartışmaya dönüştü. Ağabey A.İ. arabasından çıkardığı av tüfeği ile kardeşi N.İ.’yi bacağından vurdu. Olayı gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen ambulans yaralıyı Kavak Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı kardeşin tedavisi hastanede devam ederken, Kavak İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları ise olay yerinden kaçan ağabey A.İ.’yi kısa müddette yakaladı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kardeşini av tüfeğiyle bacağından vurdu
Çorum’da uyuşturucu operasyonu: Kaçmaya çalışırken yakalandılar
Çorum’un Alaca ilçesinde jandarma ekiplerinin şüphe üzerine takibe alarak durdurduğu araçtaki uyuşturucu maddeyi atarak kaçmaya çalışan 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında Bozdoğan köyü bölgesinde gerçekleştirilen devriye sırasında durumundan şüphelenilen bir otomobil takibe alındı. Jandarma asayiş timleri tarafından durdurulan araçta bulunan sürücü M.S. (19) ile yanındaki B.E. (21) ve A.Ö. (17), araç içerisindeki uyuşturucu maddeyi dışarı atarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli kovalamacanın ardından 3 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalandı. Daha sonra şüphelilere ait 3 ayrı ikamet ve araçta yapılan detaylı aramalarda 81,97 gram sentetik kannabinoid ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 7 bin 700 TL nakit para ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden M.S.’nin cep telefonunda yapılan ön incelemede, uyuşturucu madde kullandığı belirlenen M.C.T. (21) isimli şahsın da tespiti yapıldı. Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, M.C.T.’yi de gözaltına aldı.

