KARDERFED Karabük Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Eylül, 2021 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDERFED Karabük Tanıtım Günlerine Hazırlanıyor

TSTK Konfederasyonu ve Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED), Pandemi sonrası geniş katılımlı İstişare Toplantısını gerçekleştirdi.

Cevdet AKAY  Başkanlığında toplanan TSTK Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu ve KARDERFED İstanbul Yenikapi da yapılacak il tanitim günleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TSTK’nın İstişare Toplantısı İstanbul Adile Sultan Kasrı-Validebağ Öğretmenevi’nde düzenlendi.

Tüm Türkiye’den ve Rumeli Balkanlar’dan yoğun katılımın olduğu toplantının ana başlığı ise

28-29-30 ve 31 Ekim günleri İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek olan “İl Tanıtım Etkinlikleri” oldu.

Karderfed ” Karabuk Tanitim Günleri ” 11-12-13-14 Kasim’da

Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek “İl Tanıtım Günleri”nin istişaresi için Türkiye’nin dört bir yanı, yedi bölgesinden pek çok şehri temsilen federasyon, vakıf ve dernek başkanları ile yöneticileri bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını TSTK ve KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY gerçekleştirdi.

Konujşmasında birlik beraberlik mesajı veren Genel Başkan Cevdet Akay, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu bölgeleri başta olmak üzere Türkiye’nin yedi coğrafi bölgesinin yanı sıra, Rumeli Balkan Federasyonu RUBAFED ile Rumelili hemşerilerimizin de kültürel ve etnografik değerler alanında etkinlik boyunca temsil edileceğini müjdeledi. Akay, Anadolu ve Balkanlar’ın birlikteliğinden doğacak sinerjinin dostluk ve kardeşlik duygularını perçinleyeceğini vurguladı. Akay, Pandemi süresince hazırlıkları yapılan

Türkiye’deki her coğrafi bölgenin tanıtım çalışmalarının önümüzdeki dönem yoğun bir tempo

ile yürütüleceğini; bu nedenle birlik ve beraberliğin oldukça önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantıda; “İl Tanıtım Günleri”ne ilişkin genel/teknik bilgi sunumu da yapıldı. Etkinlik boyunca pandemi dönemi hijyen kurallarının çok sıkı uygulanacağının, insan sağlığının önceleneceğinin altı çizildi.

Federasyon ve Vakıf Başkanlarının da söz aldığı toplantı, birlik ve beraberlik mesajı ile sona

ererken “İl Tanıtım Günleri” kapsamında görev yapacak hazırlık komitesi, çalışmalarına başladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug icin toren duzenlendi kdIEatKv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ için tören düzenlendi

Hayatını kaybeden Trabzonspor’un eski futbolcusu, eski başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Atay Aktuğ için bordo-mavili kulüpte anma töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri idari binasında gerçekleştirilen törene; Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahattin Murat Yakın, Trabzon Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor eski başkanı Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Fatih Tekke, futbolcular ve çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, “Bugün kulübümüzde sporcu, kaptan ve başkan olarak hizmet etmiş Atay Aktuğ’u uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatı boyunca Trabzonspor’a ve bu şehre kattığı değerler asla unutulmayacaktır. İyi bir mühendis, iyi bir yönetici ve örnek bir insandı. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır diliyorum” dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ise, “Atay Aktuğ, üstlendiği görevlerin yanı sıra şehrin ve Trabzonspor’un ruhunu taşıyan, kulübün değerlerini yaşayan bir Trabzon beyefendisiydi. Futbolculuk döneminde aldığı sorumluluk, ardından yönetici ve başkan olarak yaptığı katkılar, onun Trabzonspor’a olan bağlılığının en açık göstergesidir. Başkanlığı döneminde kazanılan Türkiye Kupası, kulüp tarihimizde önemli bir yer tutmaktadır. Böyle bir değeri kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dua edildi. Aktuğ’un cenazesi, ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin