KARDEMİR’in İlk 9 Ayda Net Karı 2 Milyar 392 Milyon TL
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ilk 9 aylık dönemde 2 milyar 392 milyon 368 bin TL kar elde ettiğini açıkladı.
KARDEMİR KAP’a yaptığı açıklamada, geçen yılın üçüncü çeyreğinde elde edilen 715 milyon 884 bin TL’lik karın bu yıl 102 milyon 637 bin TL olduğu bildirildi.
2021 yılının ilk 9 aylık döneminde 2 milyar 136 milyon 493 bin TL net kar elde eden şirket, karını bu yıl yüzde 12 artırarak 2 milyar 392 milyon 368 bin TL’ye yükseltti.
Öte yandan KARDEMİR geçen yıl üçüncü çeyrekte 3 milyar 679 milyon TL olan gelirini bu yılın aynı çeyreğinde 6 milyar 828 milyon TL’ye yükseltti. (İHA)
Karabük’te Spor Branşları 2025 İçin Masaya Yatırıldı
Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlerle geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel değerlendirme toplantısının ardından, 2025 yılına yönelik branşlar özelinde birebir sunum şeklinde değerlendirme çalışmalarına bu hafta itibarıyla başlandı.
Yapılan çalışmalar kapsamında Karabük’ün spor altyapısı detaylı şekilde ele alınıyor. Branşlara özgü olarak geçmiş yıllara ait sporcu sayıları, lisanslı sporcu verileri ve müsabakalara katılım durumları incelenirken, antrenörler de kendi branşlarına ilişkin güçlü yönler ile geliştirilmesi gereken alanları kapsamlı biçimde değerlendiriyor.
Bu doğrultuda ilk sunumlar Cimnastik ve Futbol branşı antrenörleri tarafından gerçekleştirildi. Diğer branşlara ait sunumların da tamamlanmasının ardından, Spor Hizmetleri Birimi tarafından Karabük’ün spor haritasının ortaya çıkarılması hedefleniyor. Çalışmaların, ilin spor politikalarının daha planlı ve veriye dayalı şekilde oluşturulmasına katkı sağlaması amaçlanıyor. Gerçekleştirilen değerlendirme toplantılarına Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan ile Birim Raportörü Özgür Özgen katıldı. Yetkililer, sürecin tüm branşlar için yol gösterici olacağını ifade etti.