Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2019 14:14 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir’e Kuruluş yıldönümünde çifte mutluluk

Kardemir, kuruluşunun 82. yıldönümünü kutlarken, üretimden gelen rekor haberle çifte mutluluk yaşadı. Kardemir çelikhanesinde günlük 87 dökümle, bugüne kadarki en yüksek üretim gerçekleştirildi.

Kardemir Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan, çelikhanedeki günlük döküm rekorunun, 3,5 Milyon ton üretim hedefine ulaşma yolundaki gayretlerin sonucu olduğunu belirtti. Soykan “Kardemir’in 82. kuruluş yıldönümü olan bugün, kırılan rekorlar daha da anlamlı hale gelmiştir. Tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Bu seviyelerde kalıcı olmak şüphesiz ki daha büyük önem arz ediyor. Devam eden yatırımlarımızın yanı sıra verimliliklerimizi de artırarak, Şirketimizin mali ve teknik sürdürülebilirliğini daha da ileri seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
f7285324 1de7 4190 9fb5 6339214ef075
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 10:15 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te tek katlı ev çıkan yangında küle döndü

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde tek katlı bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Olay, Karahasanlar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Diktepe’ye ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köy sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirirken, çeşme hortumlarıyla yangına ilk müdahaleyi yaptı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, arazöz ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, tek katlı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin