Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Nisan, 2019 14:14 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir’e Kuruluş yıldönümünde çifte mutluluk

Kardemir, kuruluşunun 82. yıldönümünü kutlarken, üretimden gelen rekor haberle çifte mutluluk yaşadı. Kardemir çelikhanesinde günlük 87 dökümle, bugüne kadarki en yüksek üretim gerçekleştirildi.

Kardemir Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan, çelikhanedeki günlük döküm rekorunun, 3,5 Milyon ton üretim hedefine ulaşma yolundaki gayretlerin sonucu olduğunu belirtti. Soykan “Kardemir’in 82. kuruluş yıldönümü olan bugün, kırılan rekorlar daha da anlamlı hale gelmiştir. Tüm çalışanlarımızı kutluyorum. Bu seviyelerde kalıcı olmak şüphesiz ki daha büyük önem arz ediyor. Devam eden yatırımlarımızın yanı sıra verimliliklerimizi de artırarak, Şirketimizin mali ve teknik sürdürülebilirliğini daha da ileri seviyelere çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin