Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ., sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için mama yardımında bulundu.
Artan çelik üretim kapasitesinin yanında sosyal sorumluluk projelerini sürdüren KARDEMİR, sayısız sokak hayvanına ev sahipliği yapan Karabük Hayvan Severler ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği ile yürüttüğü ortak çalışma sonucu, kedi ve köpeklerin mama ihtiyaçları için mama temininde bulundu.
Özellikle doğa şartlarında barınamayan ve bakıma ihtiyaç duyan hayvanların yer aldığı dernek yerleşkesine tüm Karabüklüleri de yardıma davet eden KARDEMİR, “Geçmişten bugüne gelenekler şeklinde süre gelen dernek ve vakıflarımıza sahip çıkmak geleceğe yapılan en büyük yatırımdır düşüncesi ile hareket ederek, insana ve doğaya değen çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle kentimiz Karabük’te birçok sosyal yardım ve yatırım alanında kamu kurumları ile çeşitli iş birliklerini sürdüren şirketimiz insana, canlılara ve doğaya değen sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor” ifadelerine yer verdi.
KARDEMİR tarafından temin edilen kedi ve köpek mamaları fabrika çalışanları tarafından , dernek başkanı Serpil Gülen’e teslim edildi.


KARDEMİR’den patilere uzanan yardım
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.


