Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2021 12:01 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’den patilere uzanan yardım

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ., sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için mama yardımında bulundu.
Artan çelik üretim kapasitesinin yanında sosyal sorumluluk projelerini sürdüren KARDEMİR, sayısız sokak hayvanına ev sahipliği yapan Karabük Hayvan Severler ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği ile yürüttüğü ortak çalışma sonucu, kedi ve köpeklerin mama ihtiyaçları için mama temininde bulundu.
Özellikle doğa şartlarında barınamayan ve bakıma ihtiyaç duyan hayvanların yer aldığı dernek yerleşkesine tüm Karabüklüleri de yardıma davet eden KARDEMİR, “Geçmişten bugüne gelenekler şeklinde süre gelen dernek ve vakıflarımıza sahip çıkmak geleceğe yapılan en büyük yatırımdır düşüncesi ile hareket ederek, insana ve doğaya değen çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Özellikle kentimiz Karabük’te birçok sosyal yardım ve yatırım alanında kamu kurumları ile çeşitli iş birliklerini sürdüren şirketimiz insana, canlılara ve doğaya değen sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor” ifadelerine yer verdi.
KARDEMİR tarafından temin edilen kedi ve köpek mamaları fabrika çalışanları tarafından , dernek başkanı Serpil Gülen’e teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi alinan tedbirler masaya yatirildi mpUITvIY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.

Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin