KARDEMİR’den işçileri rahatlatan açıklama - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2022 14:23 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR’den işçileri rahatlatan açıklama

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. (KARDEMİR) Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen ve çalışmaların tamamlanarak yerleştirmelerin yapıldığı kademe sistematiği çerçevesinde hiçbir işçinin mağdur edilmeyeceği bildirildi.
KARDEMİR Yönetim Kurulu tarafından işçilere gönderilen açıklamada, “İlgili kademe sistematiği içerisinde yer alan kurallar çerçevesinde ünitelerimiz, kademeler hususunda çalışmaları tamamlayarak, yerleştirmeleri yapmışlardır” denildi.
Uygulanan sistematik ile birlikte kademesi değişen çalışanların 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren meydana gelen ücret farklılıklarının da Haziran ayı maaşları ile birlikte yatırılacağının aktarıldığı açıklamada, “Söz konusu uygulamaya dair bir aylık itiraz süresi bulunmakta olup, itirazların vaki olduğu durumlarda 08.08.2022 tarihine kadar ilgili ünite yöneticileriniz veya İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ ne başvurulması gerekmektedir. Bu tarihe kadar alınan başvurular, ilgili komisyonca değerlendirilip en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. Tekrar şirketimize ve tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
beunlu akademisyen ulusal toplantida moderator oldu zzbGRSDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

BEUN’lü akademisyen ulusal toplantıda moderatör oldu

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Eğitim Fakültesi İngilizce Dili Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Tuğba Aydın Yıldız, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) ile British Council iş birliğinde düzenlenen “İngilizce Dil Eğitiminde Yenilik ve Teknoloji Ulusal Politika Diyaloğu” toplantısına katıldı. Yıldız, program kapsamında gerçekleştirilen yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatörlük yaptı.

25-26 Mart 2026 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen toplantıda, İngilizce dil eğitiminde dijitalleşme, yapay zekâ uygulamaları ve teknolojik dönüşüm konuları ele alındı. Kamu kurumları, üniversiteler ve uluslararası kuruluşlardan temsilcilerin yer aldığı programda, eğitimde teknoloji kullanımına yönelik politika geliştirme süreçleri masaya yatırıldı.

Toplantı kapsamında düzenlenen oturumlarda; yapay zekâ destekli öğrenme ortamları, öğretmenlerin dijital yeterlilikleri, ölçme ve değerlendirme sistemleri ile eğitimde teknolojinin sürdürülebilir kullanımı gibi başlıklar görüşüldü.

Yuvarlak masa oturumlarından birinde moderatör olarak görev alan Dr. Tuğba Aydın Yıldız, eğitimde yapay zekâ ve yabancı dil öğretimi alanındaki çalışmaları doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.

Program sonunda, İngilizce dil eğitiminde teknolojinin etkin ve etik kullanımına yönelik politika önerilerinin geliştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin