Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2022 14:23 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’den işçileri rahatlatan açıklama

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ. (KARDEMİR) Yönetim Kurulu tarafından kabul edilen ve çalışmaların tamamlanarak yerleştirmelerin yapıldığı kademe sistematiği çerçevesinde hiçbir işçinin mağdur edilmeyeceği bildirildi.
KARDEMİR Yönetim Kurulu tarafından işçilere gönderilen açıklamada, “İlgili kademe sistematiği içerisinde yer alan kurallar çerçevesinde ünitelerimiz, kademeler hususunda çalışmaları tamamlayarak, yerleştirmeleri yapmışlardır” denildi.
Uygulanan sistematik ile birlikte kademesi değişen çalışanların 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren meydana gelen ücret farklılıklarının da Haziran ayı maaşları ile birlikte yatırılacağının aktarıldığı açıklamada, “Söz konusu uygulamaya dair bir aylık itiraz süresi bulunmakta olup, itirazların vaki olduğu durumlarda 08.08.2022 tarihine kadar ilgili ünite yöneticileriniz veya İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ ne başvurulması gerekmektedir. Bu tarihe kadar alınan başvurular, ilgili komisyonca değerlendirilip en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. Tekrar şirketimize ve tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bakan uraloglu depremle ilgili ilk aldigimiz bilgilere gore onemli bir problem olmadigini soyleyebilirim gnjczxp4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Bakan Uraloğlu: (Depremle ilgili) “İlk aldığımız bilgilere göre önemli bir problem olmadığını söyleyebilirim”

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu sabah Malatya merkezli yaşanan 5.6 şiddetindeki depremle ilgili olarak “İlk aldığımız ilgilere göre önemli bir problem olmadığın söyleyebilirim” dedi.

Trabzon programı kapsamında Akçaabat ilçesinde Erol Günaydın Kültür Merkezi’nde düzenlenen kitap fuarının açılışına katılan ve fuarı gezen Bakan Abdulkadir Uraloğlu, basın mensuplarının bu sabah Malatya merkezli 5.6 şiddetindeki depremle ilgili sorularını cevapladı. Elazığ, Adıyaman ve Kahramanmaraş başta olmak üzere çevre illerde de hissedilen depremle ilgili konuşan Bakan Abdulkadir Uraloğlu, “Malatya merkezli 5.6 şiddetindeki deprem oldu. Yakından takip ediyoruz. Öncelikle ulaştırma alalında başta olmak üzere bir problem olmadığını arkadaşlarımızı bize iletti; AFAD’ın koordinasyonunda. Biraz önce da Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami beyle görüştük. Çok şükür bir sıkıntıları yok. 5.6 şiddetindeki bir deprem yapının cinsine göre yıkıcı olabilecek bir deprem. Kısa süreli olmuş ama ciddi hissetmişler onu. Çok şükür hiçbir yerde bir problem yok. İlk aldığımız ilgilere göre belki köylerde tespitler yapıyorlar ama önemli bir problem olmadığın söyleyebilirim. Tekrar geçmiş olsun” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin