Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Haziran, 2015 14:45 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’den Asılsız Haberlere Suç Duyurusu

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri A.Ş. (KARDEMİR), fabrikayla ilgili asılsız haberler yaptığı iddiasıyla kentteki bir internet sitesinin sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
KARDEMİR A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan ilk açıklamada, şirket merkezinin bulunduğu kentte faaliyet gösteren bir internet sitesinde yapılan yayınlar nedeniyle sorumlular hakkında Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğu kaydedildi.
Şirket tarafından KAP’a yapılan ikinci açıklamada ise, Karabük’teki bazı yerel basın yayın organlarında yönetim kurulunda yer alan hissedarlar arasında anlaşmazlık çıktığına yönelik haberlere yer verildiği, anılan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin