Reklam
Reklam
67767887f3c8b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Ocak, 2025 14:29 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’de Veda Yaşandı

Karabük Demir-Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), uzun yıllar boyunca emek harcayan ve alın teri döken 70 işçisine veda etti.

Özçelik-İş Sendika Başkanı Kenan Yılmaz, emekliliğe ayrılan işçilere olan minnettarlığını dile getirerek, “Kardemir ve aileleri için uzun yıllar boyunca zor şartlar altında çalışan, helalinden bir lokma kazanmak için çaba gösteren emeğin aslanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz, “Emeklilik çalışanların hayatında önemli bir dönüm noktasıdır. Emekliye ayrılan işçilerin, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, sıhhat ve huzur dolu bir hayat sürmeleri en büyük temennimizdir. Emeğin alın terinin karşılığı olarak, siz değerli arkadaşlarımızın emeklilik hayatının hayırlı olmasını diliyoruz“  diyerek, tüm işçilere iyi dileklerini iletti.

Törende, emekliye ayrılan işçilerin isimleri tek tek okunarak onurlandırıldı. Kardemir ailesinin bir parçası olarak uzun yıllar hizmet veren işçiler, şimdi yeni bir hayata adım atmış oldular. Kenan Yılmaz, işçilerin emekleriyle Kardemir’in büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunduklarını vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin