Kardemir’de İşçilerin Kademe Sorunu Çözüldü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Haziran, 2022 10:33 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 04.07.2022 07:39
0
0

Kardemir’de İşçilerin Kademe Sorunu Çözüldü

KARDEMİR işçilerinin kademe ilerleme sorunu  Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı ve Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar ile görüşmesi sonucu çözüldü.

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı ve Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Genel Başkan  Yunus Değirmenci, KARDEMİR emekçisine kademe ilerleme müjdesini verdi.
Ziyaret sonrası kamuoyuna ve KARDEMİR’de çalışan üyelerle bir açıklama yapan Değirmenci, kademe ilerlemesinin Temmuz ayının ilk haftasında yapılacak yönetim kurulu toplantısında karara bağlanacağını ifade etti.
Değirmenci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Kardemir Çalışanları, 01.01.2021-31.12.2022 tarihlerini kapsayan toplu iş sözleşmemizin geçici madde: aday işçilerin geçici kademelerine yerleştirilmesi başlıklı maddesinin yürürlüğüne ilişkin, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar ile bugüne kadar yaptığım görüşmelerde, bu çalışmaların bir an önce tamamlanıp, uygulamaya geçilmesi hususundaki hassasiyetimizi dile getirmiştim. 29.06.2022(Bugün) tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Alparslan Bayraktar ile yaptığım görüşme sonucunda, kademe ilerlemesi Temmuz ayının ilk haftasında yapılacak yönetim kurulu toplantısında karara bağlanacaktır. Bu çerçevede belirlenen kurallar çerçevesinde üyelerimizin, ilgili kademelere yerleştirmesi yapılacaktır. Bu çalışmada emeği geçen Yönetim Kurulu Başkanımız Alparslan Bayraktar ve Yönetim Kurulu başta olmak üzere herkese, üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 13:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da su tasarrufu farkındalık eğitimleri başladı

Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen “Su Tasarrufu Farkındalık Eğitimleri” projesi kapsamında, ilköğretim öğrencilerine yönelik bilinçlendirme çalışmaları başlatıldı.

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından organize edilen projenin ilk durağı, Leyla Dizdar Kültür Merkezi oldu. Kent genelindeki 10 ilköğretim okulunu kapsayacak olan eğitim dizisinin ilk programına, Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu öğrencileri katıldı.

Programda, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Su Ürünleri Teknikeri Nilay Erçin Özdemir, öğrencilere suyun verimli kullanımı ve küresel su krizine karşı alınabilecek bireysel önlemler hakkında sunum yaptı. İnteraktif bir yöntemle gerçekleştirilen eğitimde, suyun her damlasının önemi vurgulanırken, çocukların günlük hayatta uygulayabileceği pratik tasarruf yöntemleri anlatıldı.

Eğitim programına Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emrah Kayaaltı, öğretmenler ve yaklaşık 350 öğrenci katılım sağladı.

Eğitimin ardından görüşlerini paylaşan öğrenciler ve öğretmenler programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler, suyun verimli kullanılması konusundaki bilgileri eğlenceli aktivitelerle öğrendiklerini ve bu bilgileri evlerinde de uygulayacaklarını ifade ederken, öğretmenler, programın pedagojik açıdan oldukça başarılı geçtiğini, interaktif yapısı sayesinde çocukların derse aktif katılım sağladığını vurguladılar.

Programa katılan öğrencilere geleceğin su kahramanları olduklarını belirten belgeler takdim edilirken, Safranbolu Belediyesi, su tasarrufu farkındalık eğitimlerini belirlenen takvim doğrultusunda diğer okullarda da sürdürmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin