Reklam
Reklam
67af42177919a
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
14 Şubat, 2025 16:17 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’de İş Kazası

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş.’de meydana gelen iş kazasında bir işçi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, fabrikanın kireç kırma bölümünde çalışan Yusuf Can Keskin, kolunu makinaya kaptırdı.

Feci kaza sonucu Keskin’in kolu koparken, olay yerine hemen sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı işçi, ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
9aa13403 bebd 4b4f a3a7 3fed96d19c4d
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
31 Mayıs, 2026 14:54 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Millet Bahçesi hizmete açıldı

Eskipazar ilçesinde yapımı tamamlanan Eskipazar Millet Bahçesi, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış programına AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, önceki dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Eskipazar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Millet Bahçesi’nin önemli bir sosyal yaşam alanı olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimizin hizmetine sunulan bu güzel eserin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Açılışın ardından vatandaşlarımızla bayramlaşarak Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu birlikte yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Millet Bahçesi’ne ismi verilen AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise duygu dolu bir konuşma yaptı. Eskipazar’ın doğup büyüdüğü memleket olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, “Her sokağında hatıram olan güzel ilçemde böyle anlamlı bir esere ismimin verilmesi benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı oldu. Bu vefakâr düşünce beni ayrıca duygulandırdı. Başta Belediye Başkanımız Serkan Cıva olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eskipazar’a hizmet etmeye aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da yaptığı konuşmada, ilçede bayram sevincini vatandaşlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “AK Parti belediyeciliğinin eser ve hizmet anlayışını Eskipazar’da sürdürmeye devam ediyoruz. İlçeye değer katacak Millet Bahçesi’nin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Cıva’dan Vatandaşlara Teşekkür

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva ise yağışlı havaya rağmen açılış programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. İlçenin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade eden Cıva, “Daha yaşanılabilir bir Eskipazar için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılış programı, vatandaşlarla gerçekleştirilen bayramlaşma ve sohbetlerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin