Reklam
Reklam
kar2 jpg
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
27 Mayıs, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’de İş Kazası

Kardemir Anonim Şirketinde Yüksek Fırın makine bakımda iş kazası meydana geldi. 08.00-16.00 vardiyasında çalışan Okan Gündüz isimli işçinin çalışırken iş kazası geçirdiği öğrenildi.

Elleri ve yüzünde yanık oluşan işçi Okan Gündüz’ün kaza sonrası Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüğü ve ilk müdahalenin ardından ambulans ile Ankara Bilkent Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. İş kazası geçiren Okan Gündüz’ün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin