Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Eylül, 2021 08:12 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR’de delege seçimleri tamamladı

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ.’de örgütlü Öz Çelik-İş Sendikası’nın delege seçimleri tamamlandı.
Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, demokratik bir ortamda gerçekleşen Öz Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi delege seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.
Öz Çelik-İş Sendikası Karabük Şubesi delege seçimleri sona erdi. Kıyasıya mücadelenin verildiği delege seçiminde 125 delegenin 118’ini başkan adayı Kenan Yılmaz, 7’sini mevcut başkan Ulvi Üngören aldı. Seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Öz Çelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, demokratik bir ortamda gerçekleşen delege seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.
Örgütlü oldukları fabrika ve işyerlerinde başlayan delege seçimlerinin Karabük’te de sonuçlandığını belirten Akyel, “Kurulan sandıklarda herkes hür iradesiyle oyunu kullanmıştır. Delegelerini seçen işçilerimize teşekkür ederiz. Mevcut Başkanımız Ulvi Üngören ile Başkan adayı olan Kenan Yılmaz’a sakin bir seçim havasının geçmesini sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
Akyel, önümüzdeki günlerde de gerçekleşecek olan Şube Başkanlığı seçimlerinin de şimdiden hayırlı olmasını dileyerek, “Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin kucaklayıcı liderliğinde ve Genel Yönetim Kurulumuzun üstün gayretleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde, sendikamızı geleceğe taşıma ve üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma gayretiyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sendikamız Özçelik-İş’i, bugüne kadar sağlam bir iradeyle, geleceğe emin adımlarla taşıdık ve bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin