Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş.’de (KARDEMİR) yaklaşık 30 metre yükseklikteki platformun kırılması sonucu düşerek hayatını kaybeden Emrah Yılmaz, kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları AŞ’nin (KARDEMİR) 5 numaralı yüksek fırınında dün gece meydana gelen olayda Emrah Yılmaz isimli personel gaz borusunu temizlediği sırada teze nazaran buhar nedeniyle çürüyen platformun kırılması sonucu yaklaşık 30 metre yükseklikten yere düştü.
Ağır yaralanan Yılmaz, birinci müdahalenin akabinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şanssız personel yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.
Yılmaz için KARDEMİR’de cenaze merasimi düzenlendi. Merasime, Yılmaz’ın yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, KARDEMİR İdare Heyeti Lideri Prof.Dr. İsmail Demir, Vilayet Jandarma Kumandanı Albay İsmail Gökcek, AK Parti Vilayet Lideri Ferhat Salt, Özçelik İş Sendikasi Genel Lider Yardımcısı Mustafa Kılıç, Şube Lideri Kenan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda emekçi katıldı.
Yılmaz, kılınan cenaze namazının akabinde son seyahatine uğurlanarak Cumayanı Köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.


KARDEMİR’de 30 metre yükseklikten düşerek ölen personel toprağa verildi
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

