Reklam
Reklam
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
23 Ekim, 2023 11:13 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir yönetimi şekillenmeye başladı

KARDEMİR AŞ’de merakla beklenen olağanüstü genel kurul toplantısı başladı.

Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi’nde basına kapalı olarak devam eden genel kurul toplantısında

A GRUBU için İsmail Demir, Fatih Mehmet Erkoç, Ömer Demirhan, Muhammet Ali Oflas, Ünal Yavuz

B GRUBU için Kamil Güleç, Mustafa Aydın, Mithat Muhsin Çağlar

D GRUBU için ise Yusuf Canbolat ve Bilge Çubukcuoğlu yönetim kuruluna aday oldu.

Genel kurulun öğleden sonraki oturumunda oylanarak ibra edilmesi beklenen yönetimde Başkan Prof. Dr. İsmail Demir’in konuşma yapması bekleniyor.

Öte yandan daha önce Kardemir yönetiminde yer alan Ercüment Arvas ASELSAN Yönetim kurulu Başkanı olduğu için yeni dönem listesinde yer almadı. (Yusuf Korkmaz)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Karabukte parklar refujler ve yollar bakimdan geciyor2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
09 Haziran, 2026 11:34 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te parklar, refüjler ve yollar bakımdan geçiyor

Karabük Belediyesi, kent genelinde başlatılan altyapı ve üstyapı projelerini planlanan takvim doğrultusunda sürdürürken, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarına da hız verdi.

Karabük’ü daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefleyen belediye ekipleri, şehrin dört bir yanında devam eden yatırımlarda çalışmalarını yoğun şekilde sürdürürken, günlük yaşamı kolaylaştıracak hizmetleri de aksatmadan yerine getiriyor.

Özellikle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent estetiğinin korunması amacıyla sahada yoğun mesai harcıyor. Yol kenarları, orta refüjler, mahalle parkları ve yürüyüş yollarında kontrolsüz şekilde büyüyen yabani otlar titizlikle biçilirken, çevre düzenleme çalışmaları Karabük’ün tüm mahallelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Kent genelinde devam eden çalışmaları yakından takip eden Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da sık sık sahaya inerek incelemelerde bulunuyor. Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, Karabük halkına en iyi hizmeti sunabilmek için ekiplerin tam kadro görev başında olduğunu söyledi.

Çetinkaya, “Karabük’ün her noktasında, her sokağında ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizin eksiklerini gidermek ve Karabük’ü daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için mesai mefhumu gözetmiyoruz. Bir yandan şehrimizin geleceğini şekillendirecek projeleri kararlılıkla sürdürürken, diğer yandan temizlik, ot biçme ve çevre bakım çalışmalarımızla kentimizin temiz ve düzenli kalmasını sağlıyoruz. Karabük’ün her köşesine hizmet ulaştırmak ve şehrimizi daha da güzelleştirmek en büyük önceliğimizdir” dedi.

 

Karabukte parklar refujler ve yollar bakimdan geciyorjpg

Bizi sosyal medyadan takip edin