Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2021 12:14 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir ulaştırma ve haberleşme şurasında yerini aldı

(İHA) – 1945 yılından beri, belirli aralıklarla düzenlenen “Ulaştırma ve Haberleşme Şurası” bu yıl Atatürk Havalimanında düzenlendi. 12.’si düzenlenen şura ve fuar etkinliğinde KARDEMİR standı büyük ilgi gördü.
Türkiye’nin ilk ve tek demiryolu rayı ve tekerleği üreticisi konumunda olan KARDEMİR’den şura ile ilgili yapılan açıklamada “Lojistik, Mobilite ve Dijitaleşme” teması ile bir araya gelen 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda ulusal ve uluslararası alanda firma ve misafirlerini standında ağırladı. T.C. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlik süresince, özellikle raylı ulaşımlar sektöründen birçok kamu ve özel şirket ile temaslar kuruldu” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca, şurada kurulan standa ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, T.C. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı n Adil Karaismailoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Metin Akbaş şirketin raylı ulaşımlar alanındaki son çalışmaları ve çelik üretimi hakkında detaylı bilgiler aldı. Etkinliğin son gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel oturumunda da yer alan şirketimiz, ülkemizin ulaştırma ve haberleşme alanındaki yeni yatırımları ve gelişmeleri hakkında bilgi sahibi oldu” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin