Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2021 12:14 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir ulaştırma ve haberleşme şurasında yerini aldı

(İHA) – 1945 yılından beri, belirli aralıklarla düzenlenen “Ulaştırma ve Haberleşme Şurası” bu yıl Atatürk Havalimanında düzenlendi. 12.’si düzenlenen şura ve fuar etkinliğinde KARDEMİR standı büyük ilgi gördü.
Türkiye’nin ilk ve tek demiryolu rayı ve tekerleği üreticisi konumunda olan KARDEMİR’den şura ile ilgili yapılan açıklamada “Lojistik, Mobilite ve Dijitaleşme” teması ile bir araya gelen 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda ulusal ve uluslararası alanda firma ve misafirlerini standında ağırladı. T.C. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı tarafından düzenlenen etkinlik süresince, özellikle raylı ulaşımlar sektöründen birçok kamu ve özel şirket ile temaslar kuruldu” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca, şurada kurulan standa ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, T.C. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı n Adil Karaismailoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Metin Akbaş şirketin raylı ulaşımlar alanındaki son çalışmaları ve çelik üretimi hakkında detaylı bilgiler aldı. Etkinliğin son gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel oturumunda da yer alan şirketimiz, ülkemizin ulaştırma ve haberleşme alanındaki yeni yatırımları ve gelişmeleri hakkında bilgi sahibi oldu” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Okul Sporlari Kucukler Futbol Turkiye Sampiyonasi sona erdi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
09 Haziran, 2026 11:35 tarihinde yayınlandı
0

Okul Sporları Küçükler Futbol Türkiye Şampiyonası sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçükler Futbol Türkiye Birinciliği müsabakaları, Karabük’te oynanan final karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreniyle tamamlandı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımların centilmence mücadele ettiği organizasyonda, sporun birleştirici gücü, fair-play anlayışı ve dostluk duyguları ön plana çıktı. Büyük heyecana sahne olan müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar belli oldu.

Turnuva sonunda Bursa Vahide Aktuğ Ortaokulu Türkiye şampiyonu olurken, Ankara Çanakkale Şehitleri Ortaokulu Türkiye ikincisi, Diyarbakır Akşemsettin Ortaokulu ise Türkiye üçüncüsü oldu. Trabzon İbrahim Erdemoğlu Ortaokulu da Türkiye dördüncüsü olarak turnuvayı tamamladı.

Ödül töreninde dereceye giren takımların yanı sıra turnuvada gösterdikleri üstün performansla öne çıkan sporcular ve hakemler de ödüllendirildi. Müsabakaları başarıyla yöneten il hakemleri Elif Nur Tufan ve Koray Durmuş’a teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketlerini Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan verdi.

En Centilmen Oyuncu Ödülü, Diyarbakır Akşemsettin Ortaokulu sporcusu Muhammet Seyit Dumaz’a verilirken ödülü Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin takdim etti. En İyi Kaleci Ödülü ise şampiyon takım Bursa Vahide Aktuğ Ortaokulu’ndan Eyüp Çınar Türkkan’a verildi. Ödülü Fenerbahçe Spor Kulübü Scoutu Alaattin Gözübüyük takdim etti.

Turnuvanın En Değerli Oyuncusu (MVP) ödülünü Ankara Çanakkale Şehitleri Ortaokulu sporcusu Metehan Mete aldı. Ödülünü Spor Şube Müdürü Serdar Ali Osman Sevim verdi. Gol Kralı Ödülü ise yine Ankara Çanakkale Şehitleri Ortaokulu’ndan Eymen Kaan Bazaran’a takdim edildi.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ile Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin tarafından sporculara takdim edildi.

Tören sonunda şampiyonaya katılan sporcular, antrenörler, idareciler ve hakemler toplu hatıra fotoğrafında bir araya gelirken, organizasyon boyunca mücadele eden tüm takımlara ve emeği geçen görevlilere teşekkür edildi. Karabük’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyona, dostluk, kardeşlik ve fair-play ruhunun ön plana çıktığı anlamlı anlara sahne olarak tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin