Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Şubat, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR Kavşağında Bilmece Gibi Tabela

Yapımı son aşamalara gelen Kardemir Kavşak Projesi çalışmaları sürekli eleştirilere neden olurken, Karayolları tarafından yerleştirilen yön tabelaları ise kafaları karıştırdı. Son olarak yerleştirilen “PINAR” yazılı tabela ise bu kadar da olmaz dedirtti.

KARDEMİR Kavşak Projesi çalışmaları enteresan gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Bunun son örneği ise “PINAR” yazılı yön tabelası oldu. Kavşak projesinin yapıldığı mevkide  “PINAR” diye  bir cadde bulunmadığı ifade edildi.

Çalışmalara başlanıldığından beri hep gündemde olan Karabük Kardemir Kavşağı çalışmaları şimdi de yön tabelasıyla gündemdeki yerini aldı.

Kardemir Yol Kavşağı çalışmaları hızlı bir şekilde sona doğru ilerlerken ‘PINAR’ yazılı bir yön tabelası takılması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Beşbinevler istikametinden Karabük Merkez’e gelirken terminali geçtikten sonra Yenişehir Mahallesi – Askerlik Şubesi istikametine sağa dönen yol üzerine Karabük’te o isimde bir mahalle  olmamasına rağmen ‘Pınar’ adıyla bir yön tabelası takılması şaşırtıcı bulundu.

Karayollarının yaptığı Kardemir Kavşağı çalışmasında , karayolları ekiplerinin neden  bu  yön tabelasını taktığı merak edilirken, konuyla ilgili bir açıklama bekleniyordu.

GELEN TEPKİLER SONRASI TABELA KALDIRILDI

Gerek sosyal medya, gerekse yerel basında çıkan haberlere gelen tepkiler sonrası “PINAR” yazılı yön tabelasının ilgili  merciler tarafından  kaldırıldığı öğrenildi.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
xsxssxsx 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Mayıs, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı
0

ATATÜRK’ÜN ARMAĞANI 107 YAŞINDA

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Karabük’te törenlerle kutlanacak.

Milli Mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. Yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de  etkinliklerle kutlanacak.  “Türkiye Yüzyılı’na Yön Veren Gençlerle” sloganıyla hazırlanan kutlama programı kapsamında ilk tören 19 Mayıs Salı günü saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek. Burada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından etkinlikler Yenimahalle Spor Salonunda devam edecek. Buradaki etkinlikler Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak. Gençlik adına konuşma, gençlik adına şiirlerin okunmasının ardından  Halk Oyunları Gösterileri, Cimnastik Gösterileri, Step ve Aerobik Gösterileri, Karakucak Güreş Gösterileri, Taekwondo  gösterisi ve ödül töreni ile etkinlikler sona erecek.

GENÇLİK HAFTASI KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMİŞTİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Karabük’te “Türkiye’nin Gücü Gençliği” temasıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

14 Mayıs Perşembe günü Safranbolu Gençlik Merkezi’nde bağlama konseri düzenlendi. 15 Mayıs Cuma günü Stadyum Genç Ofis’te el sanatları ve resim sergisi, akıl ve zeka oyunları turnuvası ile şiir dinletisi yapıldı. 16 Mayıs Cumartesi günü Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda “İyilik Oryantiringi”, “GSB Sanat Sokağı” ve “Gençlik ve Spor Festivali” gerçekleştirildi. Aynı gün Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu Satranç Salonu’nda satranç turnuvası düzenlendi. 17 Mayıs Pazar günü Sarıçiçek Göleti çevresinde “Ormanlar Benim Doğa Yürüyüşü” ile gençler doğayla iç içe bir etkinlikte buluştu. 18 Mayıs Pazartesi günü ise Vali Nafiz Kayalı Konferans Salonu’nda piyano, keman ve gitar konseri verildi, Safranbolu Eski Çarşı’da fotoğraf yarışması yapıldı ve Karabük Gençlik Merkezi’nde masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin