Karabük Postası tarafından
19 Şubat, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR Kavşağında Bilmece Gibi Tabela

Yapımı son aşamalara gelen Kardemir Kavşak Projesi çalışmaları sürekli eleştirilere neden olurken, Karayolları tarafından yerleştirilen yön tabelaları ise kafaları karıştırdı. Son olarak yerleştirilen "PINAR” yazılı tabela ise bu kadar da olmaz dedirtti. KARDEMİR Kavşak Projesi çalışmaları enteresan gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Bunun son örneği ise "PINAR" yazılı yön tabelası oldu. Kavşak projesinin yapıldığı mevkide  "PINAR" diye  bir cadde bulunmadığı ifade edildi. Çalışmalara başlanıldığından beri hep gündemde olan Karabük Kardemir Kavşağı çalışmaları şimdi de yön tabelasıyla gündemdeki yerini aldı. Kardemir Yol Kavşağı çalışmaları hızlı bir şekilde sona doğru ilerlerken ‘PINAR’ yazılı bir yön tabelası takılması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Beşbinevler istikametinden Karabük Merkez’e gelirken terminali geçtikten sonra Yenişehir Mahallesi – Askerlik Şubesi istikametine sağa dönen yol üzerine Karabük’te o isimde bir mahalle  olmamasına rağmen ‘Pınar’ adıyla bir yön tabelası takılması şaşırtıcı bulundu. Karayollarının yaptığı Kardemir Kavşağı çalışmasında , karayolları ekiplerinin neden  bu  yön tabelasını taktığı merak edilirken, konuyla ilgili bir açıklama bekleniyordu. GELEN TEPKİLER SONRASI TABELA KALDIRILDI Gerek sosyal medya, gerekse yerel basında çıkan haberlere gelen tepkiler sonrası "PINAR" yazılı yön tabelasının ilgili  merciler tarafından  kaldırıldığı öğrenildi.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin