Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, hafta sonu sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Kardemir Karabükspor’da teknik direktör Zoran Barisic, yaptıkları kampın çok iyi geçtiğini belirterek, “Burada sadece önümüzde oynayacağımız Fenerbahçe maçı için değil diğer kalan maçlarımıza iyi hazırlanma fırsatı da yakalıyoruz. Oyuncularımızla daha fazla birlikte vakit geçirme durumumuz var. Dolayısıyla kamp çok faydalı geçiyor bizim için. Fenerbahçe çok ofansif oynayan bir takım. Ofansif oynamak isteyecekler. Bunu avantaja çevirmeye çalışacağız. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok ama kazanacak çok şeyimiz var. Bunu deneyeceğiz. Evimizde çok başarılı bir takımız, çok iyi oynuyoruz. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızın stadı doldurmalarını bekliyoruz.” dedi.
Öte yandan kırmızı-mavili ekip koşu ve istasyon çalışmasının ardından pas ve yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Skulason ve Latovlevici katılmadı.


Kardemir KarabüksporTeknik Direktörü Zoran Barisic: “Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz. Maçı kazanmak için her şeyi yapacağız”
Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü
Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.
Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


