Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2014 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabüksporlu Domı Kumbela İddialı

Kardemir Karabükspor’un yeni golcüsü Domi Kumbela, ligin başlamasını dört gözle beklediğini söyledi.
Dün akşam saatlerinde takıma katılan ve bugün bazı oyuncularla antrenman yapan yeni golcü Domi Kumbela, Karabükspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti.
Kendisini çok iyi hissettiğini, bir an önce ligin başlamasını dört gözle beklediğini ifade eden Kumbela, “Almanya’da oynarken süper ligi takip ediyordum. Buranın çok büyük bir lig olmaya başladığını düşünüyorum. Çok büyük oyuncular bu lige katılıyor. Türkiye’yi tercih etme sebeplerimden biri buydu. Takımımızın amaçlarını gerçekleştirmesinde ben de tüm arkadaşlarım gibi elimden geleni yaparak önemli bir rol oynamak istiyorum” dedi.
Yeni transferlerden orta saha oyuncusu Abdou Razack Traore de, Kardemir Karabükspor’da olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, “Takımın hedeflerine katkıda bulunmak istiyorum. Gaziantep’te oynadığımdan ligi iyi biliyorum. Bu sene bizim için uzun bir maraton olacak. 3 kulvarda çok maç oynayacağız. Teknik ekibimizin ve kadromuzun bunun altından kalkabileceğini düşünüyorum. Taraftarımız da emin olsun Karabükspor 3 kulvarda yeterli savaşı gösterecektir” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alapli osbde ilk genel kurul heyecani OxMVdrL3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı OSB’de ilk Genel kurul heyecanı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi’nin geleceğini şekillendirecek ilk genel kurul seçimi yapıldı.

Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nde görev alacak 15 üyeden 9’u, Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda seçildi.

Selçuk Köksal başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Alaplı OSB’de faaliyet gösteren 28 firmanın temsilcisi oy kullandı.

Çarşaf liste usulüyle yapılan seçimde 9 asil ve 9 yedek üye belirlendi. Dokuzuncu sırada iki adayın aynı oyu alması nedeniyle kura çekimine gidildi. Yapılan kura sonucu Haluk Atlay, asil listede yer almaya hak kazandı.

Seçim sonucunda asil üyeliklere;Sezer Bakır,Yaşar Eroğlu,İrfan Özdemir,Metin Gül,Ayhan Akman,İsmail Sevimli,Erdinç Saraç,Beytullah Başaran ve Haluk Atlay seçildi.

Selçuk Oktay ise, Zonguldak Valiliği tarafından belirlenecek 6 üyeyle birlikte toplam 15 kişilik müteşebbis heyetinin, kendi arasından Yönetim Kurulu’nda görev yapacak 3 üyeyi belirleyeceğini söyledi. Valilik tarafından atanacak 2 üyeyle birlikte yönetim kurulunun toplam 5 kişiden oluşacağı ifade edildi.

Kaymakam Selçuk Köksal, seçimin Alaplı iş dünyası ve ilçe ekonomisine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin