Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut: “Son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla bitirmek istiyoruz. Kupada hedefimiz yok gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz”
PTT 1. Lig’de sahasında Şanlıurfaspor’u mağlup ederek liderliğini sürdüren Kardemir Karabükspor’da keyifler yerinde.
Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, hedeflerinin son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla kapatmak olduğunu söyledi.
Başkan Tankut, dün sahalarında oynadıkları Şanlıurfaspor maçını 1-0 geçerek 26 puanla liderliklerini sürdürdüklerini kaydederek, “Şimdi önümüzde 3 tane önemli maç var. Elazığ, Göztepe ve Adanaspor maçlarını firesiz geçmek istiyoruz. Hedefimiz 35 puan. Geriye kalan 3 maçı da alarak ilk yarıyı 35 puanla bitirmek istiyoruz. Lig zor geçiyor. İnşallah son 3 maçın tamamı kazanarak devreyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.
“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR”
Başkan Tankut ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde yapılan 2015-2016 Türkiye Kupası grup müsabakaları kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulunularak, “Kupada bir hedefimiz yok. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye kaydetti.


Kardemir Karabükspor’da İlk Yarı Hedefi 35 Puan
Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar
Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.
Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.
Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.
Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.


