Kardemir Karabükspor’da İlk Yarı Hedefi 35 Puan - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Aralık, 2015 09:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Kardemir Karabükspor’da İlk Yarı Hedefi 35 Puan

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut: “Son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla bitirmek istiyoruz. Kupada hedefimiz yok gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz”
PTT 1. Lig’de sahasında Şanlıurfaspor’u mağlup ederek liderliğini sürdüren Kardemir Karabükspor’da keyifler yerinde.
Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, hedeflerinin son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla kapatmak olduğunu söyledi.
Başkan Tankut, dün sahalarında oynadıkları Şanlıurfaspor maçını 1-0 geçerek 26 puanla liderliklerini sürdürdüklerini kaydederek, “Şimdi önümüzde 3 tane önemli maç var. Elazığ, Göztepe ve Adanaspor maçlarını firesiz geçmek istiyoruz. Hedefimiz 35 puan. Geriye kalan 3 maçı da alarak ilk yarıyı 35 puanla bitirmek istiyoruz. Lig zor geçiyor. İnşallah son 3 maçın tamamı kazanarak devreyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.
“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR”
Başkan Tankut ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde yapılan 2015-2016 Türkiye Kupası grup müsabakaları kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulunularak, “Kupada bir hedefimiz yok. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kar duvarlari arasinda kalan yol gorenleri hayrete dusurdu 49Ad7zkv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kar duvarları arasında kalan yol görenleri hayrete düşürdü

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri arasında kalan rüzgâr enerji santrali yolu, bir doğa fotoğrafçısının dron çekimleriyle kışın sert yüzünü gözler önüne serdi.

Tokat’ın Başçiftlik ilçesinde yaşayan doğa fotoğrafçısı Nazif Karakoç, Reşadiye ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışının oluşturduğu manzarayı görüntülemek için bölgeye giderek ilçeye bağlı Bozcalı beldesinde bulunan rüzgâr enerji santraline giden yolu dron ile kayda aldı. Kış şartlarının etkisini yoğun şekilde hissettirdiği bölgede, yer yer metrelerce yüksekliğe ulaşan kar kütleleri dikkat çekti. Görüntülerde, yolun iki tarafında duvar gibi yükselen kar birikintileri arasında kalan güzergâh, doğa şartlarının sertliğini gözler önüne serdi.

Doğa fotoğrafçısı Karakoç: “Görülmesi gereken bir yer”

Bölgedeki etkileyici manzarayı kayıt altına alan Karakoç, “Tokat’ın Reşadiye ilçesi Bozcalı kasabasında rüzgâr elektrik santrallerinin olduğu bölgedeyiz. Şu anda enerji santraline giden yol güzergâhındayız. Gördüğünüz gibi 5-6 metre kar var. Gerçekten görülmesi gereken bir yer” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin