Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Aralık, 2015 09:57 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor’da İlk Yarı Hedefi 35 Puan

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut: “Son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla bitirmek istiyoruz. Kupada hedefimiz yok gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz”
PTT 1. Lig’de sahasında Şanlıurfaspor’u mağlup ederek liderliğini sürdüren Kardemir Karabükspor’da keyifler yerinde.
Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, hedeflerinin son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla kapatmak olduğunu söyledi.
Başkan Tankut, dün sahalarında oynadıkları Şanlıurfaspor maçını 1-0 geçerek 26 puanla liderliklerini sürdürdüklerini kaydederek, “Şimdi önümüzde 3 tane önemli maç var. Elazığ, Göztepe ve Adanaspor maçlarını firesiz geçmek istiyoruz. Hedefimiz 35 puan. Geriye kalan 3 maçı da alarak ilk yarıyı 35 puanla bitirmek istiyoruz. Lig zor geçiyor. İnşallah son 3 maçın tamamı kazanarak devreyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.
“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR”
Başkan Tankut ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde yapılan 2015-2016 Türkiye Kupası grup müsabakaları kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulunularak, “Kupada bir hedefimiz yok. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin