Kardemir Karabükspor’da İlk Yarı Hedefi 35 Puan - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Aralık, 2015 09:57 tarihinde yayınlandı
0
0

Kardemir Karabükspor’da İlk Yarı Hedefi 35 Puan

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut: “Son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla bitirmek istiyoruz. Kupada hedefimiz yok gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz”
PTT 1. Lig’de sahasında Şanlıurfaspor’u mağlup ederek liderliğini sürdüren Kardemir Karabükspor’da keyifler yerinde.
Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, hedeflerinin son 3 maçı kazanarak devreyi 35 puanla kapatmak olduğunu söyledi.
Başkan Tankut, dün sahalarında oynadıkları Şanlıurfaspor maçını 1-0 geçerek 26 puanla liderliklerini sürdürdüklerini kaydederek, “Şimdi önümüzde 3 tane önemli maç var. Elazığ, Göztepe ve Adanaspor maçlarını firesiz geçmek istiyoruz. Hedefimiz 35 puan. Geriye kalan 3 maçı da alarak ilk yarıyı 35 puanla bitirmek istiyoruz. Lig zor geçiyor. İnşallah son 3 maçın tamamı kazanarak devreyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.
“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR”
Başkan Tankut ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde yapılan 2015-2016 Türkiye Kupası grup müsabakaları kura çekimi sonrasında değerlendirmelerde bulunularak, “Kupada bir hedefimiz yok. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin